ADVERTISEMENT
Carousel hot news

Medieşenii, supăraţi după înfrângerea cu Steaua: “A fost un scor ruşinos”

FCSB a învins-o cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 10-a Liga 1 Betano. Vicecampioana României nu a avut nicio clipă vreo emoţie în obţinerea celor trei puncte. Echipa antrenată de Nicolae...
Autor: Razvan Nicolae | 18.09.2017 | 00:03
Medieşenii, supăraţi după înfrângerea cu Steaua:

FCSB a învins-o cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 10-a Liga 1 Betano. Vicecampioana României nu a avut nicio clipă vreo emoţie în obţinerea celor trei puncte. Echipa antrenată de Nicolae Dică a ratat pe finalul meciului şi un penalty prin Harlem Gnohere. La finalul partidei de pe Arena Naţională, jucătorii medieşeni au fost dezamăgiţi de scorul afişat pe tabelă.

ADVERTISEMENT

Alex Curtean a declarat la finalul meciului de la Bucureşti că echipa lui şi-a dorit un rezultat de egalitate cu vicecampioana României. Mijlocaşul ofensiv al medieşenilor a mai precizat că totul s-a schimbat în primele zece minute ale celei de-a doua reprize. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Medieşenii, dezamăgiţi dupa Steaua – Gaz Metan 4-0

Nu aş putea să spun că e un rezultat normal. Important era să arătăm noi altceva. În a doua repriză am fost penibili! Am venit aici să apărăm rezultatul de egalitate. În 10-15 minute din a doua repriză totul s-a terminat. Prima repriză am făcut un joc exact. Sperăm să arătăm mai bine în meciurile următoare”, a declarat Alex Curtean la finalul meciului.

ADVERTISEMENT

Nici Ionuţ Voicu, fundaşul dreapta al echipei, nu a fost prea încântat după meciul cu FCSB. Fotbalistul de 33 de ani a caracterizat scorul ca unul ruşinos. “A fost un scor ruşinos. Am făcut un meci rău, începând cu mine. În apărare a fost dezastru. Steaua e o echipă puternică. Avem valoare, dar ne trebuie mult mai mult pentru a arăta mai bine”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!