Carousel hot news

Pustai trage un semnal de alarmă: “Suntem în criză, ne-am rostogolit în prăpastie”

FCSB a învins-o cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 10-a Liga 1 Betano. Vicecampioana României nu a avut nicio clipă emoţii în obţinerea celor trei puncte, steliştii ratând pe finalul...
Autor: Razvan Nicolae | 17.09.2017 | 23:38
Pustai trage un semnal de alarmă:

FCSB a învins-o cu 4-0 pe Gaz Metan Mediaş în etapa a 10-a Liga 1 Betano. Vicecampioana României nu a avut nicio clipă emoţii în obţinerea celor trei puncte, steliştii ratând pe finalul meciului şi un penalty prin Harlem Gnohere. La finalul meciului de pe Arena Naţională, Cristi Pustai a vorbit despre prestaţia echipei lui.

Cristi Pustai a fost foarte dezamăgit la finalul partidei pierdute în faţa Stelei. Antrenorul celor de la Gaz Metan a declarat că nu este mulţumit de atitudinea arătată de jucătorii pe care îi are sub comandă şi a precizat că echipa ar putea să retrogradeze dacă rezultatele slabe şi jocul prestat vor continua. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Pustai, critici după meciul Steaua – Gaz Metan 4-0

“Suntem într-o criză şi de moral. Cu atitudinea asta nu o să reuşim să ne salvăm. Am vrut să ne apărăm şi să jucăm pe contraatac, dar Steaua a dat gol în minutul 15. Trebuia să fim mai atenţi, atunci când aveam posesia”, a declarat Cristi Pustai la finalul meciului FCSB-Gaz Metan Mediaş 4-0 din etapa a 10-a din Liga 1 Betano.

Antrenorul medieşenilor a mai susţinut că situaţia la club este una grea, mai ales în condiţiile în care medieşenii au obţinut doar patru puncte până în prezent. “Sunt mulţi factori care ne-au adus aici. Ne-am rostogolit în prăpastie, mai suntem cu mâinile prinse de un mal. Sunt codiţii destul de grele acum la noi, dar asta nu explică faptul că avem doar patru puncte”.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!