Fotbal intern

STEAUA. Gest incredibil al campioanei pentru o LEGENDĂ a Rapidului! “Din respect”

STEAUA. Liderul Ligii 1 va întîlni, duminică, pe Rapid într-un derby în care gruparea roş-albastră porneşte ca favorită. Deşi vine în Ghencea din poziţia de “lanternă”, gruparea...
21.02.2015 | 11:30
STEAUA Gest incredibil al campioanei pentru o LEGENDA a Rapidului Din respect

STEAUA. Liderul Ligii 1 va întîlni, duminică, pe Rapid într-un derby în care gruparea roş-albastră porneşte ca favorită. Deşi vine în Ghencea din poziţia de “lanternă”, gruparea giuleşteană este gata să producă surpriza, iar suporterii din Grant vor lua cu asalt stadionul campioanei. Galeriei i-a fost repartizate 1.250 de bilete, însă mai mulţi fani ai Rapidului şi-au achiziţionat bilete la Tribuna I. Partida a stîrnit un interes deosebit şi în sînul familiei lui Nicolae Manea.

Au primit invitaţii din partea clubului Steaua

STEAUA. Din păcate, clubul din Giuleşti a uitat ce a însemnat Nicolae Manea pentru Rapid. “Actualii conducători au întrecut orice limită. Nu au avut decenţa să trimită nici măcar o invitaţie familiei Manea, nu au dat nici un semn. Dar cei de la Steaua s-au implicat şi au rezolvat problema”, au precizat sursele FANATIK.RO. Concret, oficialii din Ghencea au oferit familiei fostei glorii a Rapidului mai multe invitaţii într-o lojă a stadionului, gest incredibil dacă ţinem cont de rivalitatea dintre cele două grupări. “Din respect pentru ce a însemnat Nicolae Manea pentru Rapid şi pentru fotbalul românesc dorim să fiţi prezenţi la partidă”, a fost mesajul conducătorilor din Ghencea pentru familia Manea.

Rapid are şi acum datorii la Manea

STEAUA. Nicolae Manea a decedat anul trecut, pe 15 decembrie, după o luptă grea cu o boală incurabilă. A fost preşedintele clubului în una dintre cele mai grele perioade a Rapidului, însă noua conducere l-a îndepărtat fără nici o explicaţie înainte de finalul turului. Mai mult, actualii oficiali au “uitat” să-i plătească mare parte din restanţele salariale şi nu sînt informaţii că situaţia s-ar rezolva în viitorul apropiat. “Este păcat ce se întîmplă! Moraru iese la televizor şi anunţă că bugetul Rapidului este de 5.5 milioane de euro, dar nu i-a dat nici acum cei 10.000 de euro lui Manea. Ruşinos!”, a precizat un apropiat al familiei Manea pentru FANATIK.RO.

Nu au fost invitaţi nici la prezentare

STEAUA. Ruptura dintre familia Manea şi actuala conducere a Rapidului este clară. Faptul că oficialii din Grant nu au trimis nici măcar o invitaţie pentru partida cu Steaua este doar un episod al conflictului dintre cele două părţi. Florin, unul dintre băieţii legendei din Giuleşti, a postat un mesaj pe un site de socializare prin care îşi exprimă nemulţumirea pentru faptul că nu a fost invitat la prezentarea lotului Rapidului, ce a avut loc la finalul săptămînii trecute. Accesează galeria FOTO pentru a citi mesajul dur al lui Florin Manea.

A jucat 13 ani în Giuleşti

STEAUA. Născut la 11 martie 1954, Manea şi-a început cariera la Rapid, formaţie pentru care a evoluat 13 ani. De altfel, ca jucător a activat doar la alte două echipe, la Steaua pentru o scurtă perioadă de timp şi la Gloria Bistriţa în finalul carierei. Ca antrenor a condus formaţiile Drobeta-Turnu Severin, Unirea Dej, FC Bihor Oradea, Rapid, Ceahlăul Piatra Neamţ, reprezentativa U21 a Romaniei, FC Braşov, Gloria Bistriţa şi Corona Braşov. Pînă în luna septembrie a anului trecut, Nicolae Manea a ocupat funcţia de preşedinte al Rapidului.

270 de meciuri şi 64 de goluri are Nicolae Manea pe prima scenă a fotbalului românesc

Tags: