Hagi şi Becali au făcut un schimb de jucători. Ce atacant ia Steaua!

UPDATE. Fotbalistul pe care Nicolae Dică îl doreşte de la Viitorul este atacantul Robert Grecu, 19 ani. Acesta a jucat în sezonul trecut sub comanda noului antrenor al roş-albaştrilor la SCM Piteşti.

-------------------------------------------------

Gigi Becali şi Gică Hagi au ajuns la un acord în ceea ce priveşte schimbul unor jucători. Finanţatorul Stelei a anunţat că mijlocaşul central Cătălin Ştefănescu va ajunge sub comanda "Regelui" la Viitorul şi în schimbul lui o să fie cedat un tânăr jucător.

Totodată, Gigi Becali a dezvăluit că Silviu Lung jr. nu va ajunge la CFR Cluj, ci sub comanda lui Marius Şumudică la Kayserispor.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

...despre Boldrin: "Mâine facem actele pentru Boldrin. 1.500.000 de euro o să primim de la echipa lui Şumudică. E bine să dai 400.000 de euro şi să-l vinzi cu 1.500.000?"

...despre Dragoş Nedelcu: "Eu cred că o să-l luăm. Miercuri o să primim un răspuns. Eu cred că Hagi mai aşteaptă şi alte oferte. Impresarul mi-a zis că Nedelcu o să ajungă joi la Steaua."

...despre Filipe Teixeira: "Trebuia să dea un răspuns, dar nu am primit nimic. Fiecare om îşi urmăreşte interesul. Eu nu cred că e vorba despre lipsă de respect. El aşteaptă. Fiecare face ce-i place. Eu vreau să-l iau şi aştept un răspuns de la el."

...despre transferuri: "Să aducă fundaş central. L-am lăsat pe Meme să aducă. Eu nu mă pricep la transferuri, nu mă pricep la fotbal. Am înţeles că vor să-l facă pe Momcilovic fundaş central. Eu nu vreau să las averea mea pe mâna altora. Cică să aducă antrenorul jucători...păi cum adică? Scoate antrenorul bani din buzunar. 

...depre transferuri: "Nu mai are cine să plece. Am înţeles că o să-l dea pe Ştefănescu în schimbul unui jucător de la Hagi, un copil. O să plece. Aşa mi-a zis Meme."

...despre TAS: "Ştiu că cei de la TAS au acceptat limba franceză şi că UEFA a cerut judecarea de urgenţă a cazului. A cerut ca până pe 12 iulie să ofere un răspuns. Nu mai vreau să discut pe tema asta."

...despre Silviu Lung Jr.: "Şumudică l-a luat pe Silviu Lung Junior şi nu CFR Cluj. Eu ştiu asta. Merge la Turci. Eu cred că CFR Cluj, Dinamo şi Viitorul se vor bate pentru locul 2."

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933