Fotbal intern

STEAUA. Exclusiv. Niculae, LIBER! Gigi negociază TRANSFERURILE!

UPDATE 11 iulie Ora 18:45 / Sursele FANATIK.RO apropiate grupării campioane au dezvăluit că în acest weekend Gigi Becali e decis să parafeze transferurile lui De Amorim şi Alibec la Steaua!...
12.07.2015 | 00:13
STEAUA Exclusiv Niculae LIBER Gigi negociaza TRANSFERURILE
ADVERTISEMENT

UPDATE 11 iulie Ora 18:45 / Sursele FANATIK.RO apropiate grupării campioane au dezvăluit că în acest weekend Gigi Becali e decis să parafeze transferurile lui De Amorim şi Alibec la Steaua!

Astfel, patronul Stelei a aflat că Ioan Niculae a părăsit Penitenciarul Jilava într-o permisie de 2 zile şi a luat legătura cu acesta pentru a stabili o întîlnire de taină pentru negocierile finale cu şeful Astrei! Astfel, De Amorim şi Alibec au şanse mari să fie transferaţi la Steaua pentru 1,1 milioane de euro, suma oferită de Becali fiind cu 100.000 peste cea iniţială.

ADVERTISEMENT

Vom reveni cu amănunte!

ULTIMA ORA! EXCLUSIV!!! RADOI ODIHNESTE TITULARII DISEARA CU PETROLUL!!! DECIZIE DE ULTIMA ORA!!! ECHIPA STELEI!!!

UPDATE 7 iulie / 19:30 / Preşedintele echipei din Giurgiu, Dani Coman, a vorbit despre William de Amorim şi Denis Alibec: “Nu am reuşit să vorbim cu patronul echipei pînă în acest moment. În 1 maimum 2 zile, o să luăm o decizie”.

………………………

UPDATE 21:30 / Marius Şumudică a dezvăluit că oficialii Stelei fac tot posibilul pentru a îi transfera pe William de Amorim şi Denis Alibec, confirmînd informaţia oferită de FANATIK.RO în această după amiază cu privire la interesul Stelei pentru fotbalistul Astrei!

ADVERTISEMENT

REVINE KESERU!?! ANUNTUL FACUT DE MIREL RADOI!!! “ARABII SUNT DECISI!!!”

“Steaua nu mai are pe nimeni în banda stîngă, de unde a plecat Tănase. Gigi Becali e din nou interesat de William de Amorim şi Alibec. Ieri am fost contactaţi. Deocamdată nu s-a pus problema cedării lor. Mîine voi discuta cu domnul Niculae şi vom decide, dar din ce ştiu eu, domnul Niculae nici nu vrea să audă.

SHOW CU GIGI IN DIRECT!!! “E CEL MAI MARE IDIOT!!!”

Pe mine m-a frapat cînd De Amorim a spus că Steaua nu-l interesează, că vrea să rămînă la Astra”, a declarat Şumudică.

ADVERTISEMENT

…………………………….

UPDATE 21:00Iuliu Mureşan a comentat posibilitatea transferului lui Tade la Steaua.

ULTIMUL TRANSFER AL STELEI A SEMNAT DEGEABA!? NU POATE JUCA LA STEAUA!!! E INCREDIBIL!!!

“Am avut două discuţii cu Valeriu Argăseală, dar nu am ajuns la nici un acord. Sîntem dispuşi să-l dăm la fel ca în cazul lui Muniru pentru că orice ban în plus ne ajută la buget. Steaua discută şi cu noi, şi cu jucătorul, o să vedem ce va fi, dar mai avem şi alte oferte pentru el deoarece este golgheterul campionatului”, a spus Mureşan.

Gigi Becali a confirmat şi el: “Am milionu de pe Tănase, îl vreau şi pe Tade şi mai iau 2-3 jucători!”

ADVERTISEMENT

……………………………………….

STEAUA. Campioana României continuă negocierile pentru transferul lui Gregory Tade de la CFR Cluj. Gigi Becali l-a pus pe vîrful francez de origine ivoriană în fruntea listei de achiziţii după plecarea lui Cristian Tănase la Tianjin Teda.

STEAUA. Tratativele au avansat în ultimele zile, dar părţile nu au ajuns la un numitor comun, de vină fiind în principal pretenţiile financiare ale atacantului.

STEAUA. Vrea un salariu uriaş

STEAUA. Tade ştie că Steaua are neapărată nevoie de un vîrf de calibru şi încearcă să le forţeze mîna conducătorilor campioanei. Astfel, conform surselor FANATIK.RO, super atacantul celor de la CFR ar fi solicitat un salariu lunar de 30.ooo de euro plus bonusuri pentru fiecare meci jucat şi pentru fiecare gol înscris în tricoul roş-albastru.

S-A DECIS!!! DELEGARE INCREDIBILA LA SUPERCUPA STEAUA-ASA!!! PIAZA REA A CAMPIOANEI ARBITREAZA MIERCURI!!!

STEAUA. Pretenţiile lui sînt puţin exagerate. Gigi Becali vrea un atacant de calitate şi îi place Tade, dar nu e dispus să îi dea o avere. Oferta Stelei e de 25.000 de euro pe lună, adică atît cît avea Tănase înainte să plece în China şi cît cîştigă acum Chipciu. Tade ar ajunge cu bonusuri la aproape 500.000 de euro pe an, o sumă imensă pe care Steaua nu i-o poate asigura. Negocierile vor contina şi zilele următoare“, afirmă sursele noastre.

Planul B: Denis Alibec

STEAUA. Dacă aducerea lui Tade de la CFR nu se va perfecta, Steaua are deja pregătită o variantă de rezervă. Astfel, FANATIK.RO a aflat că următorul pe lista lui Becali este un alt atacant curtat de campioană şi în trecut, Denis Alibec de la Astra. În vîrstă de 24 de ani, fostul internaţional de tineret este dorit de Becali încă de pe vremea cînd juca la Farul Constanţa şi a mai fost aproape de Steaua şi în 2013, după ce Inter îl împrumutase la Viitorul lui Gică Hagi. De altfel, patronul Stelei a primit referinţe excelente despre calităţile lui Alibec chiar de la “Rege”:

ANUNT OFICIAL!!! STEAUA S-A INTELES CU NOUL SANMARTEAN!!! EL DUCEA STEAUA IN LIGA!!!

STEAUA. Gigi Becali se gîndeşte serios să îl ia pe Alibec de la Astra dacă va pica transferul lui Tade, mai ales că Hagi a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui. În plus, nu ar fi la fel de scump ca Tade, dar ar fi o problemă cu Astra, care nu prea e dispusă să îşi întărească rivala“, susţin sursele FANATIK.RO. Interesant este faptul că Alibec a fost în curtea campioanei pe vremea junioratului, dar nu a fost păstrat la echipa mare.

Keşeru se autopropune, dar şansele sînt mici

STEAUA. O altă soluţie pentru ofensiva lui Mirel Rădoi este Claudiu Keşeru, fostul atacant al Stelei. Acesta a declarat de cîteva ori în ultima perioadă că ar dori să se întoarcă la Steaua pentru a juca în Liga Campionilor, dar acest lucru este foarte greu de realizat. Keşeru a fost cumpărat la începutul acestui an de Al Gharafa pentru 2,7 milioane de euro şi a primit un salariu stagional de 2,1 milioane de euro. Acum, internaţionalul român ar dori ca arabii să îl împrumute la Steaua pentru un sezon.

S-A DECIS PROGRAMUL CUPEI ROMANIEI SI LIGII A 2-A!!! CAND AU LOC PRIMELE MECIURI!!!

STEAUA. Keşeru vrea să  vină, dar şansele sînt mici. Arabii nu sînt de acord să lase să plece un fotbalist pentru care au plătit atîţia bani şi care a dat şi randament. Mai mult, tot Al Gharafa ar trebui să achite şi cea mai mare parte din salariul său. Gigi i-a transmis că dacă vrea să se întoarcă trebuie să îşi rezolve singur situaţia cu arabii“, afirmă apropiaţi ai fotbalistului.

30.000 de euro pe lună vrea Gregory Tade salariu la Steaua

13 goluri a marcat Denis Alibec pentru Astra Giurgiu

2,7 milioane de euro au plătit cei de la Al Gharafa pentru transferul lui Keşeru

ADVERTISEMENT