Fotbal intern

STEAUA. Gigi a SPART cheful la BOTEZUL fiicei lui Rusescu

STEAUA - DINAMO. Raul Rusescu a pregătit cu mare fast petrecerea pentru botezul fiicei sale, care a avut loc vineri. Distracţia steliştilor a fost însă stricată de Gigi Becali, care i-a...
25.10.2014 | 00:03
STEAUA Gigi a SPART cheful la BOTEZUL fiicei lui Rusescu

STEAUA – DINAMO. Raul Rusescu a pregătit cu mare fast petrecerea pentru botezul fiicei sale, care a avut loc vineri. Distracţia steliştilor a fost însă stricată de Gigi Becali, care i-a transmis lui Costel Gîlcă să nu-i lase pe fotbalişti să stea pînă mai tîrziu de 23:30 la acest eveniment. “Tată, ai mare grijă de fotbalişti să nu-şi facă de cap pentru că sîntem în plin sezon şi au mare nevoie de odihnă. Înţeleg şi eu că botezul este un eveniment important, de asta am şi fost de acord să aibă loc petrecerea, deşi e o perioadă plină de meciuri. Dar dacă stau şi ei cinci sau şase ore este suficient. Şi să nu exagereze cu alcoolul“, a fost mesajul lui Gigi Becali pentru Costel Gîlcă. Antrenorul s-a conformat şi le-a trasat jucătorilor săi reguli stricte pentru petrecerea de la botez.

rusescu

STEAUA. Au voie doar cîte un pahar de vin!

STEAUA – DINAMO. Astfel, fotbaliştii au fost anunţaţi că petrecerea se sparge la 23:30, iar în acest timp fiecare fotbalist trebuie să stea departe de băuturile alcoolice. Un pahar de vin a fost limita impusă de Gîlcă, iar antrenorul a stabilit un antrenament pentru duminică dimineaţa, iar apoi se intră în cantonament pentru meciul cu ASA Tîrgu Mureş, care va avea loc duminică, de la ora 21:00. Săptămîna viitoare, steliştii vor merge la Iaşi pentru meciul din optimile de finală ale Cupei României, iar vinerea viitoare urmează marele derby cu Dinamo. Aceste restricţii au fost primite cu mare dezamăgire de stelişti, care sperau să aibă şansa să petreacă mai mult la botezul fetiţei lui Rusescu, mai ales în condiţiile în care nu prea au avut timp de distracţie în ultimele săptămîni, din cauza programului foarte încărcat. Costel Gîlcă, aflat şi el pe lista invitaţiilor, s-a asigurat personal ca regulile sale să fie respectate.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-BK AALBORG, LIGA EUROPA (18.09.2014)

Au cîntat Vali Vijelie, 3 Sud-Est şi Adi de la Vâlcea

STEAUA – DINAMO. Toţi fotbaliştii Stelei, alături de iubite şi soţii, au fost invitaţi la evenimentul organizat la un complex de lux din Otopeni, pentru care Raul Rusescu a scos din buzunar o sumă foarte importantă. Vali Vijelie, 3 Sud-Est şi Adi de la Vâlcea au fost responsabili să asigure buna dispoziţie cu melodiile lor. De notat că maneliştii încasează cîte 2.500 de euro pentru fiecare reprezentaţie. Naşul de botez al fetiţei soţilor Rusescu a fost Cristian Bora, antrenorul care l-a descoperit pe fotbalistul Stelei. De altfel, acesta este şi cel care i-a cununat pe Raul şi Roxana, în 2011. “El vrea băiat, în timp ce doamna îşi doreşte o fetiţă. Dar important este să fie sănătos copilul”, dezvăluia Bora pentru FANATIK.RO, în decembrie anul trecut. De precizat că Raul dedică fiecare gol marcat fetiţei şi soţiei sale, cu ultima fiind chiar coleg de şcoală.

rusescu_2raul-rusescu