STEAUA. Alibec a rupt tăcerea! Ce spune despre transfer! “PUŢIN!”

Gabriel Esanu   
in Stiri sportive
09/08/2016, 00:01
STEAUA. Alibec a rupt tăcerea! Ce spune despre transfer! “PUŢIN!” GALERIE FOTO

UPDATE, 08.08, ora 11:24 / Denis Alibec este dorit cu insistenţă de Gigi Becali, însă atacantul a ţinut să precizeze că nici un oficial al roş-albaştrilor nu l-a contactat pînă în prezent.

“Steaua mă tot ia de vreo trei ani încoace. Nu m-a sunat nimeni de la Steaua! Eu îmi doresc să revin cît mai repede pe teren şi să ajut pe Astra. Muşchiul nu s-a refăcut complet. Eu zic că domnul Becali oferă cam puţin în schimbul meu. Dar, oricum, nu va accepta clubul meu. Nu ştiu ce să zic despre un transfer al lui Budescu la Steaua. El ştie mai multe”, a spus Alibec.

––––––––––––––––––––––––––––––––

UPDATE Ora 17:00 / Ioan Niculae şi-a dat acordul pentru transferul lui Boldrin, care devine liber la finalul sezonului, cînd îi expiră contractul cu Astra Giurgiu, în schimbul celor 300.000 de euro oferiţi de Gigi Becali.

ACUM! ŞTIREA MOMENTULUI LA STEAUA! ANUNŢUL FĂCUT ÎN DIRECT!

Totuşi, patronul Astrei nu acceptă cei 800.000 de euro pentru Denis Alibec, ci dublul sumei, plătibili într-o singură tranşă!

……………………………………

Steaua a învins Concordia Chiajna, scor 1-0, dar patronul Stelei, Gigi Becali, se gîndeşte la viitoarele transferuri înainte de toate. A anunţat că Florin Tănase este ca şi transferat şi urmează un “pachet” de la Astra, în frunte cu Denis Alibec.

“A fost un meci de antrenament, ne-am distrat, fără emoţii. Ăsta este fotbalul. Tănase nu va avea drept de joc. Mîine vine şi Budescu. Vom vedea şi de Budescu, De Amorim, Boldrin. Am oferit 800.000 de euro pe Alibec şi 300.000 pe Boldrin. Teixeira, să-mi dea ei 10.000 de euro să-l ia. Dacă îl ia cineva pe Alcenat, dau eu 25.000. Tănase este inspiraţia mea, investiţie”, a declarat Gigi Becali după victoria contra Chiajnei, scor 1-0.

Alibec a mai fost dorit de Steaua şi în iarnă, dar nu s-a ajuns la un acord atunci. Cei de la Astra îşi vor vinde vedetele dacă nu reuşesc să intre în grupele Ligii Europa.

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×