STEAUA. Gigi Becali ameninţă: “Dacă CSA cîştigă procesul e gata! Faliment!”

Marian Popovici   
in FCSB
31/07/2016, 11:53
STEAUA. Gigi Becali ameninţă: “Dacă CSA cîştigă procesul e gata! Faliment!”

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali, a spus că nu va plăti nici un cent din cei 37 de milioane ceruţi de Armată pentru folosirea ilegală a mărcii. Patronul a spus că echipa va intra în faliment dacă instanţa va da dreptate Clubului Sportiv al Armatei: 

STEAUA. “Dacă ei cîştigă procesul, intrăm în insolvenţă, faliment şi asta e. Să vedem apoi de unde îmi mai iau ei banii. Eu, Becali, mă bat cu statul român, ca să fac bine poporului român. Mîine o să iau la meci şi o să dau presei să citească motivarea instanţei, despre ce spune despre nume. Cum este lăsat acest om să facă aceste şicane? Atît abuz şi batjocură! Spune numai tîmpenii! Este pe altă planetă şi trebuie compătimit. Vor rîde judecătorii de el”, a declarat Becali.

STEAUA. CSA a emis vineri o somaţie în care se arată că FC Steaua Bucureşti, clubul de fotbal condus de Gigi Becali, trebuie să plătească 36.826.310 euro în următoarele 30 de zile.

Ştirea MOMENTULUI

Simona Halep, prima reacție după calificarea în finala de la Cincinnati: “A fost și mult noroc”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×