Rămîne Gigi şi fără FCSB? Talpan l-a chemat din nou în instanţă

UPDATE / Reprezentantul Armatei, Florin Talpan, a depus marţi, 10 ianuarie 2017, o nouă acţiune în instanţă, contra FCSB şi contra OSIM. Acesta a motivat la Tribunalul Bucureşti că echipa lui Becali poate fi confundată cu Steaua, anunţă prosport.ro.

*********************************************************************************************************

Gigi Becali a fost extrem de afectat după ce a aflat că i s-a interzis să folosească numele Steaua, deşi mai are o ultimă cale de atac. Latifundiarul din Pipera consideră că se doreşte îndepărtarea sa defintivă din fotbal.

"Eu dacă sînt sănătos şi am familia sănătoasă le primesc pe toate cu blîndeţe. Nu plec cu Steaua după mine pe altă lume. Dar văd că în România nu e lege.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Însă cred că la Înalta Curte voi întorce decizia. Eu cred că pentru ei au intervenit Serviciile militare, FBI şi toate structurile puternice. Mă doare că ei au votat pentru mine, Boroi şi alţi, iar acum văd că se întorc contra mea. 

La ultima instanţă o să fie hotărîtor. Dacă nu o să fie în favoarea mea, atunci echipa se va numi. Fotbal Club Sportiv Becali. Dacă o să rămînă aşa o să fie o provocare mare pentru mine. Eu am dreptate şi văd că mor cu dreptatea în mînă. O să văd dacă suporterii se vor îndepărtea de echipa mea. Vreau să vă aduc aminte de Urziceni. Nu aveau suporteri, dar au luat campionatul şi au venit oamenii lîngă echipa lor. Aşa o să fac şi eu performanţă. Am sabia adevărului cu mine şi o să mă lupt cu toţi. Echipa aramtei nu o să atragă pe nimeni. Nu au adevărul de partea lor. Eu le-am adus 25 miloane de euro. Ce ai mă nebunule cu socitatea mea?

Ce aveţi mă cu societatea mea? Sînteţi nişte nemernici. Criminalilor! Lăcătuş s-a dus să mănînce o pîine de la armată. A chelutit banii prin Spania. Cu Bumbescu am eu ce am. Venea mereu pe la mine şi cerşea 1.000 de euro. L-am angajat şi pe Bălan.  Le-am dat o pîine de mîncat, iar acum Bumbescu asta m-a lucrat pe la spate.

Îi imbîrliga pe părinţi să plece cu copiii de la mine. O să îmi văd de treaba mea.  UEFA nu o să îi bage pe aştia în seamă. Cei de acolo ştiu care este treaba. Ne-a distrus comunismul asta de tot. Am fost băgat în puşcărie degeaba. Am dat banii să se joace corect şi m-au trimis la puşcărie. O să mai aştept un an cît o să mai dureze şi ultimul proces. Eu am renunţat la 6 milioane de dolari ca să nu se desfiinţeze Steaua. Asta nu o ştie armata? O ştie, dar tace!

Eu l-am vrut pe Larie, dar am înţeles că nu are viaţă sportivă. Am vorbit şi cu Budescu. El mi-a spus că vine la mine. El mai vrea bani de acolo. Eu i-am spus că a mîncat deja 1 milion, ajunge. Nu a jucat deloc acolo. Am vorbit şi cu Gică Hagi, iar el mi-a spus că nu pot să transfer de la el. I-am spus că îi dau banii pe doi jucători pe care îi las să joace o perioadă tot la ei.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695