STEAUA. Becali a anunţat primul transfer: "Îl iau pe Budescu!"

STEAUA. Gigi Becali a anunţat primul transfer pe care l-a efectuat după ce roş-albaştrii s-au calificat în play-off-ul Ligii Campionilor. Este vorba despre Constantin Budescu, pe care îl va împrumuta de la Dalian Yifang.

STEAUA. Patronul vicecampioanei României a mai precizat că doreşte trei jucători de la Astra, dar şi pe Tănase de la Viitorul.

"Reghe îşi spune opinia, nu mă supăr. Dar numai că eu îl iau pe Budescu că aşa vreau eu. Îl iau orice ar fi. Pentru că îmi place mie de el. Să vedem ce se întîmplă cu Boldrin, Teixeira, de Amorim, că Astra e într-o situaţie grea dacă nu se califică în Europa League. Eu vreau să îi iau gratis!

Banii din cupele europene le investesc în fotbal. Mai dau la Astra ceva pentru jucătorii ăia, îi mai dau ceva lui naşu Hagi. Steaua face haiducie! Ia banii din Europa şi îi bagă în ţara lui!

I-am spus lui Hagi că oricînd vrea să îl dea pe Tănase, să-mi dea un telefon. Sau o să-l sun eu. Iau cinci, şase jucători. Am ajuns la 1.5 milioane de euro cu oferta pentru Tănase. Dar mai sus nu merg. Andrei Ivan e un jucător care îmi place tot timpul, mai ales cu tumba aia", a spus Becali.