STEAUA. Gigi Becali e datornic! Nu şi-a plătit chiria la Domneşti. Suma restantă

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
24/08/2016, 00:05
STEAUA. Gigi Becali e datornic! Nu şi-a plătit chiria la Domneşti. Suma restantă

STEAUA. După ce au fost daţi afară de la stadionul din Ghencea, oficialii Stelei au ales să se antreneze la baza de la Domneşti.

STEAUA. Deşi echipa s-a mutat în baza de la Domneşti de la începutul anului 2016, iar Gigi Becali a încasat sume importante de bani în ultima perioadă, latifundiarul din Pipera nu şi-a achitat cheltuielile curente faţă de cel care le-a pus la dispoziţie baza unde formaţia lui Laurenţiu Reghecmapf se pregăteşte.

STEAUA. Atunci cînd s-a negociat suma pe care Gigi Becali ar urma să o plătească către proprietarul bazei, cele două părţi au ajuns la un acord pentru suma de 6.5000 de euro/ lună, atît cît costă întreţinerea bazei.

STEAUA. Din momentul în care au bătut palma a trecut opt luni, iar Gigi Becali nu a plătit chiria. Astfel, datoria steliştilor a ajuns la peste 50.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Gnohere, în presa luxemburgheză: “Nu îmi place echipa din Cluj. Sunt aroganţi!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×