STEAUA. Gigi Becali îi declară RĂZBOI: “NU îl iert. ÎL DISTRUG!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
26/07/2016, 00:02
STEAUA. Gigi Becali îi declară RĂZBOI: “NU îl iert. ÎL DISTRUG!”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a ales să nu meargă la antrenamentul “roş-albaştrilor” ce a avut loc înaintea deplasării spre Cehia, iar algerianul nu a făcut parte din lotul Stelei pentru meciul din turul al treilea al Ligii Campionilor, cu Sparta Praga, partidă ce va avea loc marţi, de la ora 21:00.

STEAUA. Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, îi declară război lui Jugurtha Hamroun şi a dezvăluit ce planuri are pentru mijlocaşul în vîrstă de 27 de ani.

“Aş vrea să vă spun că Steaua este o instituţie serioasă. Nu este un spital de psihiatrie, nici un loc de mediere. Cînd ajungi la Steaua semnezi un contract şi îl respectă şi Steaua, dar şi Tu. Cine nu respectă trebuie să plătească.

Ceea ce a făcut băiatul ăsta nu s-a întîmplat niciodată şi nici nu îmi vine să cred. Aşa obrăznicie e inadmisibilă. Chiar dacă îi dau toţi banii pînă la finalul contractului şi o să stea pe capul lui Reghe să se distreze. Îl ţin pe ăsta doar să-l distrug. Nu era mai bine să discut cu el. A făcut ceva ce nu s-a întîmplat niciodată. El nu a vrut să se ducă nici în al doliea cantonament. M-a întrebat Meme ce să facă cu el şi i-am spus să îi arate contractul şi apoi să facă ce vrea. Ăsta a fost răspunsul meu. Nu ne jucăm aici.

Atunci să plece şi Stanciu şi să se transfere cine vrea şi cum vrea. Hamroun a plecat pur şi simplu şi nu l-a interesat. Eu puteam să fac lanţ şi lacăt. I-a spus Mihai că fără trei milioane de dolari nu pleacă. Acum i-am spus că nu pleacă 100% fără trei milioane de dolari. Eu am respectat contractul şi el trebuie să facă acelaşi lucru.

Hamroun a venit la antrenament, e acolo, dar nu mă interesează. O să dau exemplu că el va sta în tribună şi va primi salariu. Aşa trebuie să înţeleagă toată lumea că nu mă joc. Nu îl iert, îl distrug. Mîine poate să plece pentru trei milioane de dolari. Care e problema? El deja a semnat şi ăia trebuie să plătească acum. Eu nu accept nici un milion”, a spus Becali.

1.500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com

36 de meciuri, 10 goluri şi 6 pase decisive are Hamroun în tricoul Stelei

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×