STEAUA. Gigi Becali mai vrea DOI atacanţi! "E hotărît să îi aducă!"

UPDATE 21:25 / Viorel Păunescu l-a sfătuit pe Gigi Becali să încerce transferul lui Dorin Rotariu. Finanţatorul i-ar fi spus preşedintelui de onoare că se va gîndi la asta. Cu atît mai mult cu cît Roti o are ca agent pe Anamaria Prodan.

"Domnul Viorel a venit şi mi-a zis să îi iau pe Alibec şi pe Rotariu. O să îi iau şi pe ăştia", a spus Becali, înainte de partida cu City.

Dorin Rotariu a mai fost în vizorul lui Becali, în urmă cu aproximativ un an.

-------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Se conturează noi transferuri pe piaţa transferurilor în curtea Stelei. Gigi Becali este decis, conform declaraţiilor venite din partea apropiaţilor, să schimbe linia ofensivă a echipei.

STEAUA. Viorel Păunescu, preşedintele de onoare al roş-albaştrilor, a precizat că Hamroun şi Stanciu sînt viitorii fotbalişti de care Steaua urmează să se despartă. În funcţie de prestaţiile pe care le au în meciurile cu Manchester City, cei doi jucători pot aduce lui Becali peste 15 milioane euro.

"Cred că fiecare gol marcat împotriva unei echipe de talia lui Manchester City poate să însemne un milion în plus la preţul lui Stanciu. Hamroun este şi el un jucător bun, părerea mea e că are calităţi extraordinare", a declarat Păunescu.

Alibec şi Ivan, la Steaua?

STEAUA. În schimbul celor doi fotbalişti care au şanse foarte mari să plece de la Steaua, Gigi Becali vrea să aducă alţi doi fotbalişti cu reale calităţi. Denis Alibec şi Andrei Ivan sînt fotbaliştii doriţi de latifundiarul din Pipera, sursele autorizate FANATIK.RO dezvăluind cel de-al doilea nume al ţintei lui Becali.

"Gigi Becali e hotărît să îl cumpere pe Alibec, dar nu poate să-l aducă în condiţiile în care e accidentat. Oricum, va mai lua un atacant şi un fundaş; un atacant mare, tot foarte tînăr, nu pot să fac eu public. În afară de Alibec, îl vrea pe acest vîrf tînăr român de mare perspectivă", a concluzionat Păunescu.