STEAUA. Gigi Becali, prima reacţie. Ce i-a plăcut, pe cine DISTRUGE

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
27/07/2016, 00:00
STEAUA. Gigi Becali, prima reacţie. Ce i-a plăcut, pe cine DISTRUGE GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali a vorbit despre meciul disputat de Steaua contra formaţiei Sparta Praga, scor 1-1, în turul al treilea din Liga Campionilor.

STEAUA. Finanţatorul Stelei nu a ezitat să-i desfiinţeze pe Adnan Aganovic şi Alexandru Tudorie, fotbalişti despre care susţine că nu fac faţă la Steaua. De partea cealaltă, Becali susţine că nu îl va vinde pe Nicolae Stanciu pentru că echipa se va distruge fără evoluţiile sale.

STEAUA. Becali a anunţat că va mai face 2 sau 3 transferuri după acest meci cu Sparta Praga.

“Stanciu era singur şi nu avea cu cine juca. Lui Aganovic îi era frică de minge. Lui Tudorie îi era fircă că îl mişcă. Moncilovic s-a mai mişcat pe acolo. Am vorbit cu Mihai la pauză şi i-am spus că Sparta nu e echipă care să ne bată. I-am spus că dacă intră Popa o să-i depăşim. Mi-a plăcut Golubovic, Pintilii şi Achim. Achim nu a avut teamă, a fost bărbat. Ce poate să facă săracul de Stanciu singur? El e căpitanul Stelei. A încercat la un momendat să dribleze singur, dar nu mai ştia ce să facă. Nu avea cu cine să joace fotbal. Nu poţi de unul singur.

Nu avem cu cine să jucăm. Ei au stat la poarta noastră, au avut ocazii, dar nu datorită unui joc elaborat. Ei nu au avut nimic cu ce să ne depăşească. Puteţi să uitaţi de Steaua 3-4 ani dacă îl dau şi pe Stanciu. La revedere cu Steaua. Putem să jucăm fotbal la locul 3-4. Nu mai avem nici un fel de şanse în Europa fără el. Nu îmi fac griji pentru că nu au cum să ne bată la Bucureşti.

Aganovic şi Tudorie nu fac faţă. Nu vreau să-i critic, dar ăsta este adevărul. Nu o să mai jucăm cu Aganovic şi Tudorie. În locul lor vor intra Popa şi Hamroun. Cu ei doi nu aveam nici o problemă. Nu poţi cîştiga la fotbal dacă nu ai valoare. Cînd ajungea mingea la Tudorie şi la Aganovic se stingea focul. Deşi eram cu echipa puţin şchioapă, ei nu ne-au dominat. Am avut posesie mai multă, sîntem mai tehnici. Singurul lor jucător mai periculos era Konate. 

Trebuie să mai cumpăr jucători, nu se mai poate. Trebuie să mai transfer 2-3 jucători valoroşi! Neapărat! Îi iau doar dacă ne calificăm în grupe. Steaua mai are nevoie de 2 atacanţi. 

Parcă îmi pare rău că nu l-am luat pe Sănmărtean. El făcea spectacol dacă juca la meciul acesta. Am greşit. Am spus că e în vîrstă, că nu mai are viteza de dinainte. Nu avem valoare în atac şi Sănmărtean putea să rezolve aceste probleme. Trebuie să-l luăm pe Budescu dacă stă bine cu sănătatea. Noi nu ne dorim să-l luăm pentru şase luni ci pe un an. Discutăm despre transferuri peste o săptămînă. Trebuie să trag sforile pentru nişte atacanţi. Avem nevoie de 2 atacanţi şi un fundaş dreapta. Dacă ne calificăm poate îl iau pe Konate de la Sparta Praga”, a spus Becali.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×