Carousel hot news

STEAUA. „Gigi Becali a ţinut LIGA 1 ÎN VIAŢĂ!”, dezvăluie un fost preşedinte de campioană

Dacă e VINERI, e... FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă...
20.01.2017 | 00:07
STEAUA. „Gigi Becali a ţinut LIGA 1 ÎN VIAŢĂ!”, dezvăluie un fost preşedinte de campioană

Dacă e VINERI, e… FANATIK! Nu rataţi VINERI un nou număr din FANATIK! Cel mai bun săptămînal de sport şi pariuri din România! Numai în FANATIK aveţi 14 pagini cu ponturi care să vă bage bani în buzunar! PLUS subiecte tari, dezvăluiri în exclusivitate, interviuri incendiare şi materiale emoţionante marca FANATIK!

EXCLUSIVITATE FANATIK. INTERVIU. „GIGI BECALI A ŢINUT LIGA 1 ÎN VIAŢĂ!”. Un fost preşedinte de echipă campioană, cu mulţi ani şi performanţe în fotbalul românesc, vrea să revină pe prima scenă. Dezvăluiri şi planuri, duşmănii şi alianţe, ce for de conducere vizează şi visează, numai în FANATIK-ul de VINERI!

STEAUA. GRAŞII. Alibec (89 kg) şi Gnohere (95 kg) sînt mici copii pe lîngă cei mai „dolofani” fotbalişti din lume! FANATIK vă prezintă TOP 10 GRAŞI all time!

DINAMO. „CÎINI” LA BANI MĂRUNŢI. Dinamo i-a cedat în această iarnă pe Gnohere şi Lazăr, două piese grele în angrnajul lui Andone. Doar că, în schimbul lor, a primit sume derizorii. Mai ales în comparaţie cu Steaua. Şi, mai mult, nici un „nume” nou nu se anunţă în „haită”.

DINAMO. DECENIUL „TURBAT”. În 2017 se împlinesc 10 ani de la ultimul titlu de campioană cucerit de Dinamo. Ce spun „eroii” de atunci despre posibilitatea unei repetări a performanţei „spartanilor” lui Mircea Rednic, numai în FANATIK-ul de VINERI!

EXCLUSIVITATE FANATIK. INTERVIU. „MONDIALUL CU 48 DE ECHIPE E O AFACERE GEOPOLITICĂ”. Ce spune un înalt oficial UEFA despre politica FIFA de atragere a voturilor din toate colţurile lumii după o vizită în China şi Japonia, dar şi ce ar trebui să facă echipa naţională a României pentru a se califica la mai multe turnee finale. Cu cărţile pe faţă numai în FANATIK-ul de VINERI!

EXCLUSIVITATE FANATIK. INTERVIU. „SÎNT BULVERSAT, AM NEVOIE DE O PAUZĂ”. Un preşedinte din Liga 1 dezvăluie de ce a fost nevoit să plece de la unul din cei doi granzi bucureşteni, ce înseamnă plecările din această iarnă de la Dinamo, pe cine vede în lupta pentru titlu şi care ar fi clubul la care i-ar plăcea să lucreze „pentru mentalitatea care ar putea să facă surpriza” la vîrf în finalul sezonului. Totul, numai în FANATIK-ul de VINERI!

TENIS. FIASCO! Paradoxurile eliminării Simonei Halep, al doilea an la rînd, din primul tur al turneului de Mare Şlem de la Melbourne. Ce spun specialiştii, ce spune jucătoarea, în FANATIK-ul de VINERI!

MONDEN. O COMOARĂ DE COPIL. Marius Niculae a cedat o sumă uriaşă din averea strînsă pe terenul de fotbal pentru un acord cu fosta sa soţie în ceea ce priveşte custodia fetiţei lor, Raisa Maria. Cît a dat, dar şi cu cine se iubesc acum cei doi foşti soţi, în FANATIK-ul de VINERI!

ÎN PLUS, cota de aur, Profu’ de pariuri, biletele de pariuri Business şi Economic, „mînuţe” de ajutor, loterie-şmecherie, bani pe jos, adică TOTUL despre pariuri, în FANATIK-ul de VINERI! Nu uitaţi: dacă e VINERI, e…  FANATIK!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri