Carousel hot news

Exclusiv. Steaua îşi TRANSFERĂ “CĂLĂUL” din “Groapă”: “Îl IAU!”

STEAUA. Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în această vară Gigi Becali îl va transfera de la FC Voluntari pe omul care a reuşit să marcheze două goluri împotriva Stelei, Hhmed...
Autor: Daniel Vlad | 14.05.2016 | 15:14

STEAUA. Dumitru Dragomir a dezvăluit pentru FANATIK.RO că în această vară Gigi Becali îl va transfera de la FC Voluntari pe omul care a reuşit să marcheze două goluri împotriva Stelei, Hhmed Kone.

STEAUA. Gigi Becali a mărturisit în urmă cu cîteva zile că Mihai Stoica şi Laurenţiu ReghecAMPF se vor ocupa în această vară de campania de transferui după ce le-a dat mînă liberă pentru acest lucru. Însă latifundiarul din Pipera a mai dezvăluit că, totuşi are şi el în vizor cîţiva jucători, dar că nu vrea să le dea acestora numele.

“Îmi las specialiştii să se ocupe de transferuri. Am mare încredere în ei. Însă să ştiţi că am şi eu în vizor cîţiva jucători, dar nu o să îi spun acum cine sînt”, a afirmat Becali.

“Sigur o să-l transfere pe Kone”

STEAUA. Preşedintele de onoare al clubului FC Voluntari, Dumitru Dragomir, a dezvăluit pentru FANATIK.RO că unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îl place foarte mult din Liga I şi îl doreşte la Steaua este, Hhmed Kone. “Gigi mi-a spus în faţă că Voluntariul i-a luat lui campionatul. În meciul cu Steaua, Kone a reuşit să marcheze două goluri şi i-a ridiculizat pe fundaşii Stelei. Lui Gigi îi place mult de Kone pentru că e un jucător care ştie bine de tot să dribleze şi face diferenţa pe teren.

 În mod sigur Gigi Becali îl va aduce pe Kone la Steaua. Ştiu ce vorbesc. Iar dacă Voluntariul retrogradează, atunci Gigi Becali îl va lua pe Kone chiar şi gratis. Acest jucător are o clauză în contract care îi permite să plece gratis dacă FC Voluntari retrogradează. Oricum, pe lîngă Kone patronul Stelei vrea şi baza de la Voluntari.O să vedeţi că am dreptate cu tot ce v-am spus”, a spus Dragomir.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!