STEAUA. Gigi, contrazis de un jucător din Generaţia de Aur: “Nu e normal!”

Iuliana Spirache   
in Fotbal intern
26/07/2016, 19:09
STEAUA. Gigi, contrazis de un jucător din Generaţia de Aur: “Nu e normal!”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a intrat în dizgraţia lui Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, toate acestea după ce nu s-a dus la antrenamentul tactic al echipei ce a avut loc înaintea partidei cu Sparta Praga, fotbalistul precizînd că a avut probleme personale de rezolvat în Franţa.

STEAUA. Atitudinea mijlocaşului algerian l-a enervat pe Gigi Becali, iar cel din urmă a ţinut să povestească un episod care l-a avut în prim plan pe Hamroun. Latifundiarul din Pipera a dezvăluit că fotbalistul Stelei a adus o femeie în cantonamentul echipei, informaţie oferită în EXCLUSIVITATE de FANATIK.RO. Vezi aici mai multe detalii.

STEAUA. După declaraţiile făcute de Gigi Becali, Bogdan Stelea a ţinut să-l contrazică pe finanţatorul Stelei şi îl critică pe acesta.

“Nu e normal ce a făcut Hamroun. Nu mi se pare elegant nici ce a făcut patronul Stelei să iasă şi să vorbească despre Hamroun aşa. Astfel de amănunte se discută în bucătăria internă, nu la televizor”, a spus Bogdan Stelea.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×