Gigi DEZINTEGREAZĂ campioana! “Iau trei jucători de la Astra!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/08/2016, 00:00
Gigi DEZINTEGREAZĂ campioana! “Iau trei jucători de la Astra!”

STEAUA. Gigi Becali s-a dezlănţuit după calificarea echipei sale în play-off-ul Ligii Campionilor. Patronul “roş-albaştrilor” vrea să aducă jucători pentru ca Steaua să se poată lupta cu succes pe toate cele patru fronturi: Europa, Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii.

STEAUA. Becali vrea să dezintegreze campioana Astra! Acesta a anunţat că vrea să-i aducă pe Felipe Teixeira, Boldrin şi William De Amorim:

“Să vedem ce se întîmplă cu Boldrin, Teixeira, de Amorim, că Astra e într-o situaţie grea dacă nu se califică în Europa League. Eu vreau să îi iau gratis!

Banii din cupele europene le investesc în fotbal. Mai dau la Astra ceva pentru jucătorii ăia. Steaua face haiducie! Ia banii din Europa şi îi bagă în ţara lui”, a spus Becali.

1.500.000 euro este cota de piaţă a lui Boldrin

1.800.000 de euro costă De Amorim

300.000 de euro este cota de piaţă a lui Teixeira

Ştirea MOMENTULUI

Scandal după Hajduk – FCSB! Acuze la adresa unui jucător: “Şi-a urmărit interesele meschine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×