STEAUA. Gigi Becali îşi face ACADEMIE: "Nu are nimeni în România!"

STEAUA. După ce Gigi Becali a reînfiinţat echipa a doua a Stelei, Under 21, latifundiarzul din Pipera a decis să îi facă concurenţă lui Gică Hagi în ceea ce priveşte creşterea jucătorilor tineri.

STEAUA. Anamaria Prodan, soţia lui Laurenţiu Reghecampf, a dezvăluit că Becali a închis Academia pentru că nu era condusă foarte bine de gloriile Stelei, dar susţine că finanţatorul vicecampioanei pregăteşte o nouă academie, care o să fie mult peste cea a lui Gică Hagi.

"Becali face o super academie, aşa cum era. A avut cea mai mare şi frumoasă academie, dar a fost prost condusă. A fost prost condusă şi nu mă sfiesc să o spun. Pînă la urmă şi gloriile, cît de mari sînt, trebuie să le ţii la locul lor. Şi eu aş vrea să fiu antrenorul lui Real Madrid, dar nu pot. Ei ar trebui să rămînă foste glorii, dar să rămînă la locul lor. Şi-au bătut joc de banii lui Gigi. Aveau laptopuri, şcoală, era mai ceva ca la Real. Daca nu ai scoală şi pregatire nu poti s-o conduci. Am înţeles că Becali face o academie foarte modernă, va încerca să aducă cei mai buni jucători din ţară. Şi Hagi a luat ce era mai bun. Una e să creşti copilul de la 5 ani, alta e sa îl aduci la 16 ani.

O sa fie senzatională academia, nu are nimeni în Romania, nici măcar Hagi", a declarat Anamaria Prodan la  un post de televiziune.