Fotbal intern

STEAUA. Gigi a luat foc la Poarta Albă: “Unde SÎNT BANII MEI?!”

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali, le-a cerut explicaţii oamenilor săi din club, dar şi fostului antrenor Laurenţiu Reghecampf cu privire la banii pe care campioana trebuia să îi încaseze de...
05.03.2015 | 00:14
STEAUA Gigi a luat foc la Poarta Alba Unde SINT BANII MEI

STEAUA. Patronul Stelei, Gigi Becali, le-a cerut explicaţii oamenilor săi din club, dar şi fostului antrenor Laurenţiu Reghecampf cu privire la banii pe care campioana trebuia să îi încaseze de pe urma transferului lui Mihai Pintilii din Ghencea la Al Hilal. În urmă cu opt luni, Steaua l-a vîndut pe internaţionalul român la arabi pentru 2.500.000 de euro, iar acum fotbalistul evoluează sub formă de împrumut, în România, la Pandurii Tg. Jiu.

STEAUA, Gigi Becali a făcut foarte mulţi bani chiar şi din puşcărie cu ajutorul transferurilor de jucători de la Steaua în străinătate. Astfel, dacă Vlad Chiricheş, Gardoş, Bourceanu, Rusescu, Sănmărtean, Szukala şi Keşeru s-au dovedit a fi jucătorii care pot fi trecuţi pe lista unei reţete de succes, în schimb, cu Mihai Pintilii lucrurile nu stau deloc aşa. Deşi suma de transfer la Al Hilal, în urmă cu opt luni, a fost de 2.500.000 de euro, din păcate pentru el, Gigi Becali nu s-a putut bucura pînă la această oră de niciun ban de pe urma afacerii respective. După ce l-a văzut pe Pintilii la televizor, jucînd din nou pentru Pandurii, iar Reghecampf a fost îndepărtat de la Al Hilal, latifundiarul din Pipera l-a abordat imediat pe fostul său tehnician. “Reghe, ce facem tată? Tu te-ai reglat cu arabii cu banii?Au fost corecţi oamenii faţă de tine? Dacă tu ai plecat crezi că aia îmi vor mai dea şi mie banii pe Pintilii? Eu aveam speranţe că o să încerci să rezolvi tu situaţia cu ei, dar mai mult ca sigur tot la FIFA o să ajung să rezolv problema”, i-a spus Becali lui Reghecampf. FANATIK.RO a aflat că, ulterior discuţiei cu Reghe, Gigi Becali le-a dat ordin oamenilor din conducerea Stelei să urgenteze demersurile legate de procesul de la FIFA cu şeicii de la Al Hilal .

“I-am contactat de foarte multe ori, dar nu am rezolvat nimic”

STEAUA. FANATIK.RO a luat legătura cu surse din cadrul clubului din Ghencea care au confimat informaţiile: “După ce Gigi a văzut că Reghe a plecat de la Al Hilal, ne-a spus să mai încercăm să îi mai contactăm încă o dată pe cei de acolo, dar ei tot nu au răspuns solicitărilor noastre. Nu a mai avut niciun rost să mai aşteptăm, deoarece nu am primit niciun euro din transfer, iar singura noastră cale a fost să îi dăm în judecată. Acum am urgentat lucrurile”, ne-a spus o sursă.

“Nu ne-am primit cota din transfer, dar şi Steaua s-a adresat la FIFA”

STEAUA. Pînă să rezolve problema cu Al Hilal, Gigi Becali trebuie să rezolve şi conflictul cu Pandurii Tg Jiu, după ce gorjenii au cîştigat la Comisia pentru soluţionarea Litigiilor achitarea clauzei de către Steaua în urma transferului lui Pintilii la arabi. “Noi am cîştigat la comisii dreptul financiar pe care îl aveam în urma unei clauze de 20 la sută dintr-un ulterilor transfer al lui Pintilii la o altă echipă. Valeriu Argăseală mi-a spus că nu are de unde să ne dea cei 500.000 de euro acum, pentru că nici ei nu au văzut banii de la Al Hilal. Am înţeles că deja i-au dat în judecată la FIFA pe conducătorii arabi”, ne-a dezvăluit Eugen Părvulescu, preşedintele gorjenilor.

2.500.000 de euro a costat transferul lui Pintilii la Al Hilal

500.000 de euro trebuie să încaseze Pandurii Tg Jiu de la Steaua.