ADVERTISEMENT
Fotbal intern

STEAUA. Decizie de ultima oră a lui Reghe! Timo Gebhart, OUT din lot

UPDATE 21:30 / Informaţiile oferite de FANATIK.RO s-au confirmat. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a decis să nu se bazeze pe serviciile lui Timo Gebhart pentru meciul ce va avea loc pe...
Autor: Răzvan Scarlat | 13.03.2016 | 00:06
STEAUA. Decizie de ultima oră a lui Reghe! Timo Gebhart, OUT din lot

UPDATE 21:30 / Informaţiile oferite de FANATIK.RO s-au confirmat. Laurenţiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, a decis să nu se bazeze pe serviciile lui Timo Gebhart pentru meciul ce va avea loc pe stadionul “Nicolae Dobrin”, duminică, de la ora 20:30, cu liderul Astra. Antrenorul Stelei i-a transmis mijlocaşului că trebuie să muncească din greu la antrenament pentru a face parte din planurile echipei.

ADVERTISEMENT

………………………………………..

STEAUA. Campioana României a reuşit să se califice în play-off-ul Ligii 1, dar ultimele meciuri ale “roş-albaştrilor” şi evoluţia anumitor jucători din lotul condus de Laurenţiu Reghecampf au făcut ca Gigi Becali, finanţatorul Stelei, să fie nemulţumit.

STEAUA. Gigi Becali îşi doreşte ca echipa să cîştige titlul şi să stea din nou la masa “greilor” din Liga Campionilor. Finanţatorul Stelei a făcut nu mai puţin de 12 transferuri în iarnă, iar în lotul lui Laurenţiu Reghecampf au ajuns jucători cunoscuţi precum Ciprian Marica, Gabriel Tamaş, Gabriel Enache, Tha’er Bawab şi Timo Gebhart, dar latifundiarul din Pipera e tot nemulţumit.

ADVERTISEMENT

Echipa condusă de Laurenţiu Reghecampf trece printr-un moment dificil, iar Gigi Becali a găsit vinovaţii şi a intervenit la echipă.

“Nu poate să mai joace fotbal!”

STEAUA. Transferul lui Timo Gebhart la Steaua din această iarnă a fost considerat una dintre cele mai importante mutări, dar Becali nu a fost impresionat de jocul neamţului.

ADVERTISEMENT

“El, săracul, nu mai poate să joace fotbal. Eu am avut încredere în Reghe. El mi-a zis “patroane îl luăm, îi dăm 5.000 de euro şi îi facem două contracte”. I-am dat 5.000 pe lună timp de 6 luni şi are încă un contract pe doi ani, cu 15.000 pe lună, dacă dă randament. Am zis că nu e problemă 5.000 pe lună ca să-l vedem. A spus că va da 10 goluri. Eu nu cred că va da nici măcar jumătate de gol. Dacă aveam un alt om pe teren cînd a jucat el, noi puteam cîştiga meciul. A avut 4 mingi pe care le-a dat cadou adversarilor. Eu nu cred că poate să mai joace fotbal. Pe mine nu poţi să mă păcăleşti dacă văd un meci. Dacă văd că abia te mişti… vine baba cu colacii pînă te întorci”, a spus Becali.

STEAUA. De ce a fost schimbat la pauza meciului cu Astra

Deşi era de aşteptat ca Timo Gebhart să nu mai prindă echipa după declaraţiile lui Gigi Becali, Laurenţiu Reghecampf a decis să îl folosească în meciul din manşa tur a semifinalelor Cupei Ligii, cu Astra Giurgiu, scor 1-0, dar mijlocaşul neamţ nu a impresionat. Tehnicianul Stelei a decis să-l înlocuiască pe Gebhart cu Gabriel Enache la pauza meciului, după ce fostul jucător al lui Stuttgart a pierdut mai multe baloane şi nu a reuşit să le facă faţă fundaşilor Astrei.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Reghecampf a avut o discuţie cu Gebhart înainte să-l înlocuiască. Antrenorul în vîrstă de 40 de ani i-a transmis mijlocaşului că se vede că nu poate face faţă din punct de vedere fizic şi că va trebui să tragă tare la antrenament pentru a ajunge la nivelul celorlalţi coechipieri şi a prinde echipa din nou.

STEAUA. Reghe îl introdusese pe Gebhart încă din primul minut al partidei cu Astra, pentru a-şi face o părere despre stadiul în care se află neamţul. Mijlocaşul campioanei s-a confesat coechipierilor că discuţia avută cu Reghe l-a făcut să se gîndească că nu va mai prinde echipa pînă nu îşi va reveni din punct de vedere fizic.

ADVERTISEMENT

“Reghe a decis să îl schimbe la pauza meciului cu Astra pentru că a pierdut foate multe baloane. I-a transmis că se vede că nu are încredere atunci cînd intră în joc şi că nu este la nivelul celorlalţi jucători. Timo chiar are cîteva kilograme în plus şi asta se vede în joc, nu are putere şi nu poate alerga foarte mult. Se vede că sînt primele lui meciuri după 2 ani. Nu poate să alerge foarte mult şi nu a adus un plus jocului. Gebhart ştie că este undeva jos, dar trage tare la antrenamente să îşi revină şi să îşi arate valoarea, dar are nevoie de timp. El chiar se gîndeşte că vrea prea mult şi uită că nu a mai jucat foarte mult timp. Este foarte bucuros că Reghe îl susţine chiar dacă este criticat de Becali. Ne-a povestit că şansele să mai joace în următoarele meciuri sînt mici şi că va trebui să tragă tare la antrenament pentru a intra din nou în planurile antrenorului. El chiar îşi doreşte să joace cît mai bine, dar crede că are şi mult ghinion”, a spus o sursă din vestiarul Stelei.

Scos din echipă la ordinul lui Becali

STEAUA. Nemulţumirea lui Becali nu este recentă, conform surselor FANATIK.RO, finanţatorul Stelei a avut grijă ca acest lucru să îl afle şi Timo Gebhart. Fotbalistul ce a evoluat pentru Stuttgart şi Nurnberg a fost înştiinţat că Becali nu mai are răbdare să îl vadă la treabă, iar tehnicianul Stelei a decis să-l scoată din lot pentru meciurile disputate de campioana României cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

“Gebhart ştia că patronul nu-l vrea în teren!”

STEAUA. Gebhart a aflat că Becali nu doreşte ca Reghecampf să îl folosească în meciurile cu Dinamo şi a găsit în persoana tehnicianului singurul om care-l susţine. Neamţul din lotul Stelei s-a confesat unor apropiaţi în legătură cu situaţia lui de la Steaua.

“Nu este o noutate că Becali este nemulţumit de evoluţiile lui. Timo ştia de aproape două săptămîni că Becali nu-l place şi că nu mai are răbdare cu el. Reghe a vorbit cu el şi i-a transmis că are încredere în el, că este un jucător de valoare, dar patronul nu vrea să-l vadă cu Dinamo. Timo e dezamăgit pentru că ştie că este un jucător cu calităţi, dar mai are nevoie de timp pentru a ajunge la 100% cu pregătirea fizică. El nu a mai jucat 2 ani şi nu poate să ofere totul din primul meci aşa cum îşi doreşte Becali. Este în urmă cu pregătirea şi dă tot ce se poate la antrenament să îşi ajungă colegii din urmă”, a mai dezvăluit o sursă din anturajul lui Gebhart.

100.000 de euro este cota lui Gebhart, conform transfermarkt

55 de minute a evoluat Gebhart în tricoul Stelei

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!