STEAUA. A OFERTAT un portughez! Anunţul făcut de impresar!

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
28/07/2016, 00:00
STEAUA. A OFERTAT un portughez! Anunţul făcut de impresar! GALERIE FOTO

STEAUA. Gigi Becali l-a vîndut pe Fernando Varela la PAOK Salonic, iar în contul latifundiarului din Pipera a intrat suma de 1.400.000 de euro.

STEAUA. După plecarea lui Fernando Varela la PAOK, postul de fundaş central a rămas liber. Astfel, oficialii Stelei au făcut tot posibilul să transfere cît mai repede un bun înlocuitor pentru Varela.

STEAUA. Oficialii vicecampioanei României s-au orientat către piaţa de transferuri din Portugalia, iar presa lusitană a anunţat că Steaua l-a ofertat pe Joao Afonso de la Guimaraes.

STEAUA. Fundaşul a refuzat oferta

STEAUA. Jucătorul în vîrstă de 26 de ani a jucat 24 de meciuri sezonul trecut în prima ligă din Portugalia, iar cota sa este de 2.000.000 de euro, conform transfermarkt.com.

STEAUA. Afonso a fost crescut de Benfica, iar din 2014 la Guimaraes, iar impresarul fotbalistului a anunţat că Joao nu a fost de acord cu oferta celor de la Steaua, dar nu exclude ca negocierile să fie reluate.

“Prioritatea lui acum e să continue la Guimaraes, vom vedea ce se întîmplă în continuare”, a spus Nuno Correia, agentul lui Alfonso.

2.000.000 de euro este cota lui Alfonso, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×