STEAUA. A OFERTAT un portughez! Anunţul făcut de impresar!

STEAUA. Gigi Becali l-a vîndut pe Fernando Varela la PAOK Salonic, iar în contul latifundiarului din Pipera a intrat suma de 1.400.000 de euro.

STEAUA. După plecarea lui Fernando Varela la PAOK, postul de fundaş central a rămas liber. Astfel, oficialii Stelei au făcut tot posibilul să transfere cît mai repede un bun înlocuitor pentru Varela.

STEAUA. Oficialii vicecampioanei României s-au orientat către piaţa de transferuri din Portugalia, iar presa lusitană a anunţat că Steaua l-a ofertat pe Joao Afonso de la Guimaraes.

STEAUA. Fundaşul a refuzat oferta

STEAUA. Jucătorul în vîrstă de 26 de ani a jucat 24 de meciuri sezonul trecut în prima ligă din Portugalia, iar cota sa este de 2.000.000 de euro, conform transfermarkt.com.

STEAUA. Afonso a fost crescut de Benfica, iar din 2014 la Guimaraes, iar impresarul fotbalistului a anunţat că Joao nu a fost de acord cu oferta celor de la Steaua, dar nu exclude ca negocierile să fie reluate.

"Prioritatea lui acum e să continue la Guimaraes, vom vedea ce se întîmplă în continuare", a spus Nuno Correia, agentul lui Alfonso.

2.000.000 de euro este cota lui Alfonso, conform transfermarkt.com