Stiri sportive

STEAUA. Gata de o nouă bombă! Vine şi ŢUCUDEAN?!

STEAUA. Finanţatorul roş-albaştrilor nu a pus punct campaniei de achiziţii după ce în cursul zilei de joi Gabi Tamaş a semnat cu gruparea din Ghencea. Astfel, FANATIK.RO a aflat că...
17.01.2015 | 00:04
STEAUA Gata de o noua bomba Vine si TUCUDEAN
ADVERTISEMENT

STEAUA. Finanţatorul roş-albaştrilor nu a pus punct campaniei de achiziţii după ce în cursul zilei de joi Gabi Tamaş a semnat cu gruparea din Ghencea. Astfel, FANATIK.RO a aflat că latifundiarul din Pipera vrea să îşi întărească atacul cu transferul lui George Ţucudean de la Charlton.

STEAUA. Gigi Becali răsuflă uşurat. În cursul zilei de joi, Steaua a reuşit unul dintre cele importante trasferuri din fotbalul românesc. După trei săptămîni de negocieri cu roş-albaştrii, internaţionalul român Gabi Tamaş, cel care a jucat trei ani în tricoul lui Dinamo, a semnat pe două sezoane cu gruparea din Ghencea. “E o glumă? Incredibil!”, s-a grăbit să posteze pe pagina sa de facebook Dragoş Grigore, fost coleg în “Ştefan cel Mare” cu noul jucător al lui Costel Gâlcă. Însă lucrurile nu se opresc deloc aici. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali vrea să înfigă şi mai tare cuţitul în inima suporterilor dinamovişti.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali îl vrea! “E singura ofertă concretă”

dragos-grigore_size10

STEAUA. “Încercaţi să-l aduceţi împrumut pe Ţucudean”

STEAUA. Latifundiarul din Pipera nu s-a împăcat nici acum cu ideea că în mandatul lui Laurenţiu Reghecampf nu a putut să rezolve transferul defintiv, de la Standard Lige la Steaua, al lui Ţucudean, deşi jucătorul era împrumutat pe atunci în “Ştefan cel Mare” la Dinamo. “Mi s-a spus că Ţucudean joacă în Anglia în Liga II, la Charlton. Luaţi legătura cu băiatul şi cu cei de la el de la club. Vedeţi ce puteţi să faceţi. Să-i spuneţi că l-am luat şi pe Gabi Tamaş la Steaua şi vreau să fac din nou o echipă bună de Liga Campionilor. Dacă nu se poate să îl transferăm definitiv, atunci măcar încercaţi să îl luaţi sub formă de împrumut. Să-i spuneţi băiatului că eu am un proiect serios şi să nu se gîndească prea mult că a jucat la Dinamo. El este un fotbalist profesionist şi trebuie să joace acolo unde se vrea performanţă”, a sunat mesajul patronului Stelei.

Gigi Becali. I-a dat lui Tamaş doi bodyguarzi la pachet

dinamo-cainii-nu-renunta-usor-la-tucudean-124159-1

STEAUA. “Reghecampf l-a vrut la Steaua în primăvara anului 2014”

STEAUA. Gigi Becali nu se află la prima tentativă de transfer al lui George Ţucudean în Ghencea. În primăvara anului 2014, Laurenţiu Reghecampf l-a dorit cu ardoare pe actualul atacant al lui Charlton, dar cele două părţi nu au ajuns la un acord. Deşi el juca sub formă de împrumut la Dinamo, Gigi Becali era dispus să plătească în jur de 800.000 de euro lui Standad Liege, dar tranzacţia nu s-a mai putut perfecta. La vremea respectivă, Ţucudean nu a respins categoric această posibilitate de transfer. “Mă onorează interesul Stelei. Eu sînt un fotbalist profesionist, dar nu vreau să discut prea mult despre acest subiect. Sper să mă înţelegeţi“, a spus la vremea respectivă Ţucudean.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Goian: “Lui Tamaş nu-i pare rău DACĂ PIERDE!”

lovitura_grea_pentru_steaua_reghecampf_a_plecat

 

1.3 milioane de euro este cota lui Ţucudean conform site-ului transfermarkt.de

94 de partide a jucat Ţucudean pentru Dinamo. A marcat 24 de goluri 

 

STEAUA. Gabi Tamaş a ajuns în cantonamentul din Spania

DINAMO. “Şi Niculae dacă ar fi avut oferta lui Tamaş, alegea Steaua!”

Tags: