Fotbal intern

STEAUA. MĂRUNŢIŞ! Ce salarii de “SĂRACI” au Gâlcă şi staff-ul!

STEAUA. Tot staff-ul lui Costel Gîlcă cîştigă cît vedeta lui Becali. Este un alt motiv pentru care jucătorii nu-şi respectă antrenorii. Steaua se află în faţa unei schimbări majore în...
28.04.2015 | 00:00
STEAUA MARUNTIS Ce salarii de SARACI au Galca si stafful

STEAUA. Tot staff-ul lui Costel Gîlcă cîştigă cît vedeta lui Becali. Este un alt motiv pentru care jucătorii nu-şi respectă antrenorii. Steaua se află în faţa unei schimbări majore în cadrul clubului, patronul campioanei fiind nemulţumit de situaţia actuală din clasament, formaţia din Ghencea reuşind „performanţa” ca distanţa dintre lider şi echipa de pe locul doi să scadă de la 13 puncte, la doar unul.

STEAUA. Singurul lucru care îl ţine pe Gîlcă, cel puţin moment, pe banca Stelei este clauza imensă de reziliere. Gigi Becali e nevoit să îi achite, conform dezvăluirilor făcute de FANATIK.RO, colosala sumă de 500.000 euro dacă-l dă afară de pe primul loc. Vinovat pentru situaţia în care se află Steaua nu este doar Gîlcă, ci şi finanţatorul echipei, Steaua riscînd să rămînă fără cel puţin 10 milioane euro. Remunerat cu doar 5.000 de euro lunar, de cinci ori mai puţin decît Paul Papp şi de şapte ori decît Chipciu, Costel Gîlcă are parte, păstrînd raporturile, de aceeaşi atitudine pe care Lavezzi a avut-o faţă de Alejandro Sabella, antrenorul naţionalei Argentinei, pe perioada Campionatului Mondial din 2014.

Comunicare zero!

STEAUA. Bourceanu, Arlauskis, Tamaş şi, mai ales, Lucian Sănmărtean formează lista jucătorilor cu care Costel Gîlcă a avut diferende aprinse. Şi aceste exemple sînt doar cele cunoscute! Toţi, fără excepţie, jucători valoroşi, care au o personalitate pe măsura valorii lor. Pe lîngă lipsa unei bune comunicări, tehnicianul Stelei mai are un punct slab în raport cu elevii săi, fără ca această vină să îi aparţină: salariul! „Cînd un fotbalist cîştigă mult mai mult decît tine, trebuie să ai calităţi să compensezi această superioritate care lor li se întipăreşte în subconştient. Problema la Costel este că stă prost şi în privinţa comunicării şi a metodelor psihologice prin care să îşi apropie jucătorii”, au precizat sursele FANATIK.

Salarii între 1.000 şi 5.000 euro

STEAUA. Dacă jucătorii sînt răsplătiţi pe măsura valorii lor, nu acest lucru se poate spune şi despre Costel Gîlcă, antrenorul fiind plătit cu 5.000 euro pe lună, cel mai mare salariu din cadrul staff-ului pe care îl are la dispoziţie. Acesta este urmat de către Laurenţiu Roşu, Fane Preda şi Dumitru Uzunea, remuneraţi cu 3000 euro. Cel mai mic salariu de la Steaua este cel al analistului video, Gabriel Dumitrescu, care încasează lunar, cel puţin teoretic, 1.000 de euro. |ntre cei doi poli din staff-ul tehnic, Gîlcă şi Dumitrescu, se încadrează Nicolae Dică, Ciprian Prună, Jimenez Serrano şi doctorul Flavian Arămitu, care sînt plătiţi cu salarii, în medie, de 2.000 euro.

Neplătiţi de trei luni!

STEAUA. În ciuda faptului că salariile lui Gîlcă şi ale celorlalţi componenţi ai staff-ului nu ar trebui să reprezinte o problemă pentru Gigi Becali, sursele FANATIK au dezvăluit că aceştia nu şi-au mai primit salariile de 90 de zile! „Deşi este criticat de majoritatea fanilor şi a presei, Gîlcă are o calitate: niciodată nu vorbeşte despre ce îl deranjează. Din păcate, modul în care s-a construit în Spania nu i se potriveşte în România. Ar trebui să spună public că nu şi-a primit salariile, nu este vorba numai de el aici. Are un staff în care fiecare are familie”, au specificat apropiaţii tehnicianului stelist.

STEAUA. Clauza care îl ţine pe Gîlcă

STEAUA. Ezitarea continuă a lui Gigi Becali de a-l demite pe Costel Gîlcă, în ciuda nemulţumirilor evidente pe care atît finanţatorul, dar şi fanii Stelei rămaşi alături de echipă, le au faţă de rezultatele din retur, a fost elucidată de FANATIK.RO. Dezvăluirea făcută în privinţa clauzei surprinzătoare pe care Gîlcă o are în cazul unei demiteri de pe prima poziţie, mai exact 500.000 euro, a lămurit, măcar momentan, păstrarea actualului technician pe banca Stelei. Asta în ciuda faptului că atît apropiaţii patronului, dar şi Gigi Becali, sînt conştienţi că pierderile pot fi mult mai mari în cazul în care Steaua ratează titlul de campioană. Situaţia incertă este confirmată şi de oamenii din staff-ul lui Gîlcă. Sursele FANATIK au dezvăluit că aceştia şi-au creat un nou mod de salut, valabil doar între ei. „Cînd se sună şi se întreabă ce fac, celălalt răspunde că se pregăteşte să plece. Automat vine întrebarea de unde, iar celălalt spune: . Este o formă de a face haz de necaz”, este dezvăluirea făcută de sursele autorizate din sînul echipei.

Salariile staff-ului tehnic

Costel Gîlcă antrenor principal              5.000 de euro
Laurenţiu Roşu antrenor secund         3.000 de euro
Dumitru Uzunea antrenor secund      3.000 de euro
Nicolae Dică antrenor secund               2.000 de euro
Ştefan Preda antrenor cu portarii        3.000 de euro
Jimenez Serrano preparator fizic        2.500 de euro
Claudiu Prună preparator fizic             2.000 de euro
Flavian Arămitu doctor                         1.500 de euro
Gabriel Dumitrescu analist video       1.000 de euro

360.000 euro este salariul anual al lui Chipciu la Steaua

„Nu cred că antrenorul Costel Gîlcă va continua. A pierdut vestiarul, jucătorii şi-l doresc înapoi pe Reghecampf. Problema e că Gîlcă are clauză mare de reziliere a contractului, iar Reghe cere mult şi ar fi o cheltuială prea mare” (Gabi Balint)

LOVITURA!!! AU FOST ADMISI IN CUPELE EUROPENE! DECIZIA DE EXCLUDERE A FOST REVOCATA!!!

CULISELE PLECARILOR BOMBA DE LA DINAMO! UNUL DAT AFARA, CELALALT A DEMISIONAT! ANGHELACHE, ACUZE DURE: “M-AU LUCRAT CEI DIN CLUB!!!”