Anunţ OFICIAL! Florin Tănase la Steaua! Becali: "Luni facem actele"

UPDATE Ora 21:20 / Patronul Stelei a anunţat că a rezolvat transferul lui Florin Tănase! "Îl luăm pe Tănase, am vorbit cu Hagi. Luni facem actele. Banii pe care îi luăm din biletele pentru Ligă, cu City, vreo 1,5 milioane de euro, îi dau Viitorului pentru băiat", a spus Becali, înainte de meciul cu Chiajna.

.................................................................

STEAUA. Calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor i-a dat aripi lui Gigi Becali. Acesta vrea să aducă jucători, pentru a întări echipa în acest sezon în care atacă patru competiţii: Liga campionilor, Liga 1, Cupa României şi Cupa Ligii.

STEAUA. Pe lîngă Budescu (vezi detalii aici), Boldrin, Teixeira, De Amorim (vezi detalii aici) şi Andrei Ivan (vezi detalii aici), Gigi Becali insistă în continuare pentru bijuteria lui Hagi, Florin Tănase.

STEAUA. "Hagi să-mi dea un telefon!"

STEAUA. "Şeptarul" lui Hagi a devenit o obsesie pentru becali, care a crescut treptat oferta pentru Tănase. De la 1 milion de euro, patronul Stelei a ajuns să ofere 1,5 milioane de euro în schimbul acestuia:

"Banii din cupele europene le investesc în fotbal. Mai dau la Astra ceva pentru jucătorii ăia, îi mai dau ceva lui naşu Hagi. Steaua face haiducie! Ia banii din Europa şi îi bagă în ţara lui! I-am spus lui Hagi că oricînd vrea să îl dea pe Tănase, să-mi dea un telefon. Sau o să-l sun eu. Iau cinci, şase jucători. Am ajuns la 1.5 milioane de euro cu oferta pentru Tănase", a spus Becali.

1.700.000 de euro este cota de piaţă a lui Tănase

21 de ani are jucătorul dorit de Becali