Fotbal intern

Steaua-Rosenborg. Ce discutau jucătorii azi: “E groasă. Ne curăţă!”

UPDATE 16:54. STEAUA. Roş-albaştrii au un motiv în plus să facă tot posibilul să se califice în grupele Europa League dacă doresc să aibă un sezon acceptabil din punct de vedere financiar....
20.08.2015 | 17:22
SteauaRosenborg Ce discutau jucatorii azi E groasa Ne curata

UPDATE 16:54. STEAUA. Roş-albaştrii au un motiv în plus să facă tot posibilul să se califice în grupele Europa League dacă doresc să aibă un sezon acceptabil din punct de vedere financiar.

După ce FANATIK.RO a dezvăluit în cursul zilei de miercuri că Gigi Becali are de gînd să ia măsuri drastice financiare împotriva jucătorilor lui Rădoi, în cazul în care vor fi scoşi din cupele europene, surse din anturajul campionilor ne-au dezvăluit şi altă decizie importantă pe care o va lua latifundiarul din Pipera dacă Rosenborg va elimina Steaua.

STEAUA. Ce discutau jucătorii azi: “O încurcăm rău”

FANATIK.RO a aflat că în această dimineaţă jucătorii lui Mirel Rădoi discutau între ei după antrenament informaţiile care le-au ajuns la urechi. Gigi Becali se gîndeşte nu doar să le dea salariile odată la trei luni, ci şi să umble la contracte! Cei mai afectaţi dintre ei vor fi Chipciu, Varela şi Tade cei care cîştigă minimum 300 de mii de euro, iar ultimii doi undeva în jurul sumei respective. “O încurcăm rău dacă nu ne calificăm. La cum arată treaba, nea Gigi ne umblă şi la contracte! Ce să mai vorbim de prime? E groasă rău, treaba!“, se plîngeau jucătorii.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. În cazul în care roş-albaştrii vor rata calificarea în grupele Europa League, atunci jucătorii lui Mirel Rădoi îşi vor lua adio de la majoritatea primelor stabilite cu conducerea la începutul sezonului, iar salarile vor fi plătite din trei în trei luni.

STEAUA. Roş-albaştrii îşi vor juca în dubla cu Rosenborg aproape întreg viitorul financiar pe acest sezon. După ce elevii lui Rădoi au pierdut aproximativ cîte 120.000 de euro de om pentru ratarea calificării în grupele Ligii Campionilor, latifundiarul din Pipera este decis să strîngă cureaua şi în cazul unui eşec în Europa League.

GALERIE FOTO. Cristiano Ronaldo, scandal SEXUAL cu o minoră de 16 ani! Ce a vrut sa ii faca! Fata a facut TOTUL public! Pustoaica ARATA DEMENTIAL!!!

Salariile, din trei în trei luni

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Gigi Becali nu va suporta încă un alt nedorit eşec cu Rosenborg, iar în condiţiile în care totuşi acesta va surveni atunci jucătorii vor avea de suferit. “Pe mine m-a interesat Liga Campionilor. La masa aia am vrut să stau, dar dacă nu intrăm nici în Europa League atunci jucătorii se vor arde singuri la bani. Adio prime! Iar salariile le vor încasa din trei în trei luni. Dacă au chef de joacă, atunci să se joace pe banii lor că pe ai mei nu mai am de gînd să îi arunc. Alţii au intrat deja în insolvenţă şi se fac că investesc”, le-a mărturisit Becali apropiaţilor.

ARBITRU STRAIN LA CRAIOVA-STEAUA!? SOLICITARE DE ULTIMA ORA!!!

120.000 de euro ar fi primit un stelist dacă roş-albaştrii se calificau în grupele Ligii Campionilor