Stiri sportive

STEAUA. Gigi Becali, RĂZBOI total cu Mititelu! 1.100.000 de euro!

STEAUA.  Gigi Becali s-a hotărît, după ce Mihai Costea a băgat memoriu la CNSL să devină liber de contract, să le transmită oficialior Stelei să facă o cere de intervenţie la Tribunalul de...
31.01.2015 | 00:12
STEAUA Gigi Becali RAZBOI total cu Mititelu 1100000 de euro
ADVERTISEMENT

STEAUA.  Gigi Becali s-a hotărît, după ce Mihai Costea a băgat memoriu la CNSL să devină liber de contract, să le transmită oficialior Stelei să facă o cere de intervenţie la Tribunalul de la Braşov pentru a se înscrie la masa credală în vederea recuperării sumei de 1.100.000 de euro de la FC U Craiova, atît cît a costat, în anul 2011, transferul lui Nilă în Ghencea.

STEAUA Gigi Becali şi Adrian Mititelu au fost prieteni foarte buni, însă pînă în momentul în care s-au apucat să facă afaceri împreună. Dacă, după “ţeapa” pe care patronul Stelei a considerat că a luat-o, în urma aducerii în Ghencea a lui Andrei Ionescu, a închis ochii, nu acelaşi lucru l-a făcut şi după achiziţionarea la începutului anului 2011 a lui Mihai Costea, pentru 1.100.00o de euro. Motivul? Nici pînă în ziua de azi patronul roş-albaştrilor nu a reuşit să îl convingă pe Mititelu, pînă ca echipa lui să intre în faliment, iar ulterior pe lichidatorul judiciar, să îşi dea acordul pentru un transfer defintiv al lui Nilă la o altă echipă. Pentru lucrul respectiv trebuiau consultaţi şi oficialii FC U.

ADVERTISEMENT

image_122821425683555700_1

“Înscrieţi-vă la masa credală la Tribunalul de la Braşov”

STEAUA În aceste condiţii, după ce Valeriu Argăseală nu a putut să rezolve problema lui Mihai Costea nici cu lichidatorul judiciar, dar şi după ce Nilă şi-a depus memoriu la LFP, Gigi Becali a decis să îi ceară preşedintelui Stelei să  le transmită avocaţilor să facă o cerere de intervenţie la Tribunalul de la Braşov. “Vali, gata! Cu Mititelu nu ne-am înţeles, cu lichidatorul judiciar nici atît, băgaţi-vă la masa credală de la FC U Craiova. Asta e viaţa! Îmi vreau banii înapoi. Noi am înregistrat legal transferul lui Mihai Costea la LPF ca jucător liber de contract. Nu vreau să îmi iau ţeapă. Şi aşa Mititelu a făcut plîngere contra noastră, după ce i-am transferat liberi de contract şi pe Florin Costea şi  Prepeliţă”, i-a spus Becali lui Argăseală.

LPF 2012 - STEAUA BUCURESTI - FC VASLUI

“Cererea Stelei se judecă pe 4 februarie”

STEAUA. FANATIK.RO a aflat că Valeriu Argăseală s-a conformat deciziei patronului său, iar avocaţii Stelei deja au introdus cererea respectivă la Trbunal. “Este adevărat! Steaua a făcut cerere de intervenţie la masa credală, iar aceasta se va judeca pe data de 4 februarie. Moral, patronul Stelei are dreptate! Gigi ar trebui să îşi primească banii înapoi dacă Mihai Csotea a fost înregistrat liber de contract, dar oamenii ăia, care l-au dat liber de contract, ar trebui să stea mai întîi vreo 24 de ore prin birourile de la DNA”, ne-a spus o sursă din anturajulul clubului FC U Craiova.

ADVERTISEMENT

1.100.000 de euro i-a plătit Gigi Becali lui Mititelu  pentru transferul lui Mihai Costea

16 luni au trecut de cînd Mihai Costea nu mai joacă entru Steaua

Tags: