Fotbal intern

STEAUA. Gigi Becali, socru de coşmar! Ce şi-a pus ginerele să facă!

STEAUA. Gigi Becali l-a mandatat pe Mihai Ecobescu, iubitul fetei sale, Teodora, să se ocupe de departamentul de marketing al campioanei. Ca primă sarcină, acesta va trebui să găsească noi...
28.03.2015 | 12:10
STEAUA Gigi Becali socru de cosmar Ce sia pus ginerele sa faca
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gigi Becali l-a mandatat pe Mihai Ecobescu, iubitul fetei sale, Teodora, să se ocupe de departamentul de marketing al campioanei. Ca primă sarcină, acesta va trebui să găsească noi sponsori, pentru ca, în cazul în care Steaua nu se va califica în grupele Ligii Campionilor, echipa să nu sufere la capitolul financiar.

STEAUA. În anul 2011, Gigi Becali a decis că, pe lîngă desfiinţarea academiei şi renunţarea susţinerii financiare a echipei a doua, să închidă şi departamentul de marketing, cel care, la vremea respectivă, era condus de Bobby Durbac. “Departamentul de marketing nu a fost închis din cauza mea sau a faptului că sectorul condus de mine producea foarte mari pierderi. În zi de meci, strîngeam şi peste 10.000 de euro în conturile clubului. În trei ani, am adus sume importante de bani pentru Steaua. Altele au fost motivele renunţării, pe care nu are rost şi nu este frumos să le discut public”, a comentat, la acea vreme, Bobby Durbac. Acesta nu a vrut niciodată să lanseze un atac oficial, dar FANATIK.RO a aflat că fostul şef din Ghencea îl bănuieşte pe Mihai Stoica de faptul că i-a purtat “sîmbetele” şi a fost cel care l-a convis pe Gigi Becali să renunţe la serviciile sale. Managerul din Ghencea nu suporta ca Durbac să se implice în multe lucruri legate de publicitate şi în negocierea drepturilor TV, pentru transmiterea meciurilor din cantonamente.

ADVERTISEMENT

Ajutat de băiatul lui Argăseală

STEAUA. După ce o perioadă lungă de timp nu a mai dat importanţă marketingului la Steaua, şi din cauza proceselor cu Armata pentru siglă şi palmareş, Gigi Becali l-a mandatat, la începutul acestui an, pe Mihai Ecobescu, iubitul fetei sale, Teodora, să se ocupe sectorul respectiv. “Mihai vine în fiecare zi la muncă la birourile clubului Steaua. El este ajutat de băiatul domnului Valeriu Argăseală. Nu este un tip cu nasul pe sus şi nu profită absolut deloc de statul pe care îl are în familia lui Gigi Becali. Este foarte preocupat de tot ce înseamnă marketing la Steaua, de la bilete, sponsori, etc. Este conştient că nu se poate ridica la nivelul din 2011, pe care marketingul sub conducera lui Durbac îl avea, dar nu se dă în lături de la muncă. Din cîte ştim, Mihai vrea ca în vara acestui an să atragă sponsori importanţi la Steaua, deoarece lui Gigi Becai îi va fi şi mai greu să susţină singur echipa”, a spus pentru FANATIK.RO o sursă din antruajul roş-albaştrilor.

Armata vrea profit

STEAUA.  FANATIK.RO a aflat că generalii îi vor cere lui Gigi Becali, la negocierile pe care cele două părţi le vor avea pentru siglă, pe lîngă o sumă importantă de bani, şi un profit din încăsarile pe care departamentul de marketing al Stelei îl va avea. “Aşa ni se pare normal! Nu uitaţi că noi, cei de la Clubul Sportiv Steaua, nu ne-am ales cu nici un ban de la clubul lui Gigi Becali de pe urma marketingului. În aceste condiţii, din cîte cunosc eu, a fost dată în judecată şi firma de pubicitate a domnului Bobby Durbac, cel care s-a ocupat pînă în 2011 de departamentul de marketing”, ne-a spus o sursă din cadrul Clubului Sportiv Steaua.

ADVERTISEMENT

24 de ani are Mihai Ecobescu, cel care lucrează acum la departamentul de marketing al Stelei

3 ani s-a ocupat Bobby Durbac de departamentul de marketing de la Steaua

 Consuelo, DECIZIE ULUITOARE după despărţirea de Adrian Mutu

PLOI ABUNDENTE! Informare METEOROLOGICA

ATENŢIE ŞOFERI ! De FLORII se închide circulaţia în Capitală!

Cîţi bani vor primi rudele pasagerilor care au murit în avionul prăbuşit intenţionat

Adversară PERICULOASĂ pentru Halep: a învins 3 foste lidere WTA!

FABULOS! Părăsit de tată, un român e dorit de Allegri şi Wenger

Tags: