Fotbal intern

STEAUA. Gigi a stîrnit URA marilor stelişti! “Să PLECE IMEDIAT!” Reacţii DURE după ce Becali a spus că Steaua VA RETROGRADA

STEAUA. Declaraţiile pline de încredere ale lui Gigi Becali, care a declarat că va prelua o echipă minoră pentru ca să arate că Steaua retrogradează fără el la timonă, au stîrnit reacţii...
02.09.2015 | 00:01
STEAUA Gigi a stirnit URA marilor stelisti Sa PLECE IMEDIAT Reactii DURE dupa ce Becali a spus ca Steaua VA RETROGRADA

STEAUA. Declaraţiile pline de încredere ale lui Gigi Becali, care a declarat că va prelua o echipă minoră pentru ca să arate că Steaua retrogradează fără el la timonă, au stîrnit reacţii dure. Şi tocmai din partea jucătorilor care au scris istorie pentru clubul care, cîndva, avea sediul în Ghencea, “Templul” fotbalului românesc.

STEAUA.  “Aştia de la Armată să vorbească şi le dau echipa pe gratis. Pe locul 1 şi fără datorii. Îmi iau şapte-opt jucători şi tot eu mă duc în Liga Campionilor. Numele ăsta, Steaua, a devenit o corvoadă…

ANUNTUL SOC AL LUI GIGI BECALI!!! „STEAUA RETROGRADEAZA, EU IN LIGA CAMPIONILOR!!! CU PETROLUL!!!” 

Ce urmăresc eu: luaţi-o pe Steaua, eu am 10 jucători, mă asociez cu o echipă de primărie, că asta vreau. Să dea primăria 3 milioane pe an şi din drepturi încă 3, iar cu 6 milioane ţin echipa. Iau campionatul, merg în Liga Campionilor, dacă mă ajută Dumnezeu, şi mai iau de acolo bani”, au fost declaraţiile cu care Gigi Becali şi-a pus în cap, pe lîngă fani, fostele glorii care au scris istorie.

Săgeţi pentru Becali şi Duckadam

STEAUA. Adrian Bumbescu, fost jucător de bază al Stelei în perioada de aur, actualmente punîndu-şi interesele în serviciul echipei CS Steaua, critică declaraţiile lui Gigi Becali.

OFICIAL! Gigi Becali preia Petrolul!? PATRONUL “lupilor”, Dan Capra, a facut anuntul! 

“Ştim foarte bine ce trebuie să facem, să stea liniştit Becali. Şi să ne lase cu vrăjelile astea, nu o să cedeze niciodată formaţia. A îndepărtat toate gloriile de la echipă. Asta a reuşit! A mai rămas doar Duckadam, care mai suge puţin lichid de frînă. Ministrul Duşa ştie toată situaţie şi planul este făcut, nu am emoţii că vom reuşi să performăm”, a precizat, în exclusivitate pentru FANATIK.RO,  fostul fundaş de fier al Stelei.

Mesaj din Germania

STEAUA. Anomaliile din declaraţiile lui Gigi Becali, dar şi din situaţia FCSB-ului este observată şi de la 2000 de km, din Germania. Marcel Răducanu, unul dintre cei mai mari decari ai fotbalului românesc şi ai Stelei, face o paralelă menită să ne elucideze de ce nivelul fotbalului românesc este la într-un punct critic.

LIVE VIDEO!!! DEBUTUL SIMONEI HALEP LA US OPEN, ACUM!!!

“Eu nu pot să înţeleg această declaraţie, aici nu s-a întîmplat niciodată ca un oficial să spună aşa ceva. Pleca imediat! Trebuie să aperi interesele formaţiei tale, nu pot să îmi imaginez o asemenea declaraţie. Echipa a ajuns aici din cauza alegerilor făcute, eu am spus că va veni o situaţie critică. Nu poţi să dai afară un antrenor care a luat trei trofee şi îl pui pe finul tău, care e la început, doar că îţi este rudă” , a precizat Marcel Răducanu.

Lăcătuş: “E un lucru grav!”

STEAUA. Inclusiv legenda Marius Lăcătuş, idol pentru fanii Stelei, a criticat modul în care Steaua a ajuns să stea la mîna lui Gigi Becali şi trage un mare semnal de alarmă în privinţa viitorului celei care este considerată cea mai iubită echipă din România.

“Cînd ai 1000 de spectatori, e un lucru grav, care spune multe. Mai ales cînd nu mai ai peluzele alături de tine. Din păcate, noi cei care am fost acolo, nu putem face nimic, decît să vorbim de lucrurile anormale care se întîmplă. Gigi Becali şi conducerea Ministerului ar putea să facă ceva, dar trebuie să renunţe la mîndrie”, a declarat Lăcătuş.