Stiri sportive

STEAUA. Arlauskis, OUT! Gigi a DECIS: ”El îi ia locul!”

STEAUA. Două dintre fostele glorii ale campionilor, Emeric Ienei şi Helmuth Duckadam, îl avertizează pe Costel Gâlcă! Acestea sînt de părere că antrenorul Stelei trebuie să ia în calcul...
26.12.2014 | 00:06
STEAUA Arlauskis OUT Gigi a DECIS El ii ia locul
ADVERTISEMENT

STEAUA. Două dintre fostele glorii ale campionilor, Emeric Ienei şi Helmuth Duckadam, îl avertizează pe Costel Gâlcă! Acestea sînt de părere că antrenorul Stelei trebuie să ia în calcul plecarea lui Arlauskis şi să se bazeze pe rezerva Valentin Cojocaru. Asta pentru că portarul lituanian amînă un răspuns privind rămînerea lui la Steaua.

STEAUA. Giedrius Arlauskis a avut în Ghencea unul dintre cele mai bune sezoane ale sale, după ce în ultimii patru ani a fost mai mult turist de lux la Rubin Kazan, apărînd doar în 16 meciuri. După ce Steaua l-a pus pe picioare, Arla a profitat la maximum şi, automat, a intrat în atenţia echipelor din străinătate. Mai mult, după ce s-a aflat că acesta va intra în ianuarie în ultimele şase luni de contract cu echipa din Ghencea, lituanianul, asaltat de nenumărate oferte, a fortat mîna Stelei, amînînd un răspuns privind prelungirea contractului, deşi chiar el şi-ar dori asta.

ADVERTISEMENT

amr_5169-660x400

”Aş miza pe Cojocaru”

STEAUA. “La ora actuală, Arlauskis este numărul unu, dar nici nu poţi sta să aştepţi la infinit răspunsul lui în legătură cu prelungirea contractului. Eu sînt convis că la fel s-a întîmplat în acest an şi cu Tătăruşanu, dar acum îl ai un pic mai experimentat, dacă putem zice aşa, pe Valentin Cojocaru. Copilul ăsta a apărat în acest sezon în opt partide şi a primit doar un gol. Dacă nu se va clarifica pînă la plecarea în primul cantonament situaţia lui Arla, atunci eu cred că Gâlcă trebuie să se gîndescă din ce în ce mai mult că a venit timpul să se bazeze pe Cojocaru. Acest băiat este un portar de mare perspectivă, cu talie, bun pe centrări, bun la jocul cu ambele picioare şi cu o prinză excelentă. În plus, am observat că nu este deloc emotiv”a dezvăluit Duckadam pentru FANATIK.RO.

570738-vlb8583

“Gigi Becali trebuie să îi ceară urgent sfatul lui Fane Preda”

STEAUA . La rîndul său, Emeric Ienei este de părere că Gigi Becali nu trebuie să mai aştepte răspunsul lui Arlauskis, ci să poarte o discuţie Ştefan Preda, antrenorul cu portarii la Steaua.E clar, Steaua are şanse foarte mari să cîştige şi acest titlu. În aceste condiţii, Gigi Becali trebuie să se gîndească din această iarnă la formarea unei echipe care îţi va permite să ataci la vară calificarea în grupele Ligii Campionilor. Asa că, după părerea mea, patronul Stelei trebuie să discute cu Fane Preda, să afle dacă îl va putea lua serios în calcul pe Valentin Cojocaru. Nu are rost să te bazezi pe Arlauskis, la fel cum ai făcut cu Tătăruşanu, iar la vară să te trezeşti că trebuie să cauţi un alt portar. Mai bine îl creşti şi îi dai încredere lui Cojocaru”a încheiat Ienei.

ADVERTISEMENT

gigi9-e1410594533485-765x516

Nu mai are răbdare cu Arlauskis

STEAUA. FANATIK.RO a vorbit cu unul dintre apropiaţii lui Gigi Becali, care a dezvăluit că finanţatorul nu mai are răbdare să-l aştepte la nesfîrşit pe Arlauskis. Astfel, dacă în locul lituanianului nu va veni un alt portar, atunci Cojocaru are toate şansele să devină numărul unu.

PARIU FARA RISC de pâna la 150 Ron la Unibet! Fa-ti si tu un cont acum!

Tags: