STEAUA. Hagi îi propune lui Reghe un fundaş: “Poate fi o soluţie!”

Răzvan Scarlat   
in Stiri sportive
23/07/2016, 13:29
STEAUA. Hagi îi propune lui Reghe un fundaş: “Poate fi o soluţie!”

STEAUA. Gheorghe Hagi a declarat că Bogdan Ţîru ar putea face faţă la formaţia “roş-albastră”, însă a precizat că principalul său obiectiv este să îşi transfere jucătorii talentaţi în străinătate.

“Am auzit că Steaua îşi caută fundaş central. Deci Ţîru poate fi o soluţie. Le-am mulţumit steliştilor pentru ofertele făcute pentru Marin şi Tănase. Este important cînd vin asemenea oferte din Liga 1, dar nu ne gîndim să îi transferăm.

O să încercăm să îi transferăm în străinătate. Vom vedea ce oferte vom primi. Dacă nu, rămîn la noi încă un an. Sînt jucători tineri. Tănase (21 de ani) se gîndeşte mai mult la o plecare, Marin (20 de ani) mai puţin. În plus, noi jucăm şi în cupele europene şi avem nevoie de ei”, a spus Hagi.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×