STEAUA. Scene HALUCINANTE cu Hamroun: “ISIS! Bombă!”

Iuliana Spirache   
in Stiri sportive
01/08/2016, 13:47
STEAUA. Scene HALUCINANTE cu Hamroun: “ISIS! Bombă!” GALERIE FOTO

STEAUA. După ce a ales să nu se prezinte la antrenamentul tactic programat de Laurenţiu Reghecampf înaintea meciului tur cu Sparta Praga, Jugurtha Hamroun a avut parte de o primire ostilă la Ovidiu.

STEAUA. Formaţia antrenată de Laurenţiu Reghecampf a întîlnit FC Viitorul, scor 3-1, în etapa a 2-a a Ligii 1, iar Jugurtha Hamroun a intrat în vizorul suporterilor de la Ovidiu. La finalul meciului, algerianul din lotul Stelei a cedat nervos din cauza “glumelor” făcute de cîţiva suporteri. Aceştia au strigat “ISIS” şi “BOMBA”. Hamroun nu a ezitat să intre într-un dialog dur cu grupul de fani, iar cele două părţi şi-au adresat înjurături şi ameninţări.

Hamroun a jucat 37 de meciuri în tricoul Stelei, a înscris 10 goluri şi a oferit 6 pase decisive.

1.500.000 de euro este cota lui Hamroun, conform transfermarkt.com

Ştirea MOMENTULUI

Florin Gardoş îi critică pe fanii Craiovei: “Dai totul şi ei te înjură”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×