STEAUA. Hamroun N-A SCĂPAT de Becali: “Îl bag în şedinţă!”

Mirela Apostol   
in Stiri sportive
05/08/2016, 00:02
STEAUA. Hamroun N-A SCĂPAT de Becali: “Îl bag în şedinţă!”

STEAUA. Jugurtha Hamroun a fost protagonistul unui eventiment nefericit înainte partidei tur cu Sparta Praga. Algerianul a fugit din cantonament şi a fost suspendat pentru meciul cu cehii, însă Cecali s-a convins că are nevoie de serviciile mijlocaşului şi l-a iertat.

STEAUA. Amendat iniţial de club pentru escapadă, Hamroun a scăpat şi de amendă. Gigi anunţa încă de acum trei zile că în cazul în care Steaua va trece de Sparta Praga, algerianul nu va mai trebui să achite nicio penalitate.

STEAUA. “E jucător de 7 milioane de euro!”

STEAUA. Motivul pentru care Hamrouna fugit din ţară a fost dat de faptul că acesta a tot încercat să-şi negocieze plecarea în Arabia, însă Becali vrea să-l bage în şedinţă şi să-i explice că are calităţi care îl recomandă pentru un transfer la o echipă din Europa:

“Hamroun e jucător de 7 milioane euro, dar e fraier, nu înţelege. Stai, mă, că poţi să joci în Europa, că eşti adversar de clasă. I-am zis, îl bag în şedinţă”, a spus Becali.

1,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Hamroun

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×