STEAUA. Hamroun nu a impresionat în meciul cu Viitorul: "El e în lumea lui!"

STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf a reuşit să se impună pe terenul celor de la FC Viitorul, scor 1-3, iar Jugurtha Hamroun a revenit în lotul Stelei.

STEAUA. Algerianul nu a reuşit să-l impresioneze pe Gabi Balint, fostul mare atacant al echipei care cîştiga Cupa Campionilor Europeni în 1986.

"Hamroun m-a dezamăgit. Din ce în ce mai mult, îmi dau seama că nu este un jucător de echipă, de combinaţii, tot ce încearcă, încearcă individual, dacă iese, bine, dacă nu...

Abia cînd nu mai are soluţii, abia atunci ridică capul şi încearcă să dea o pasă, o centrare sau o minge filtrantă", a spus Gabi Balint.

STEAUA. Balint nu a ezitat să facă o comparaţie între Jugurtha Hamroun şi Adi Popa.

"Uite, şi pe Adi Popa îl critic de multe ori, dar el e totuşi jucătorul care încearcă combinaţia, pe care-l simţi, jucător de echipă, jucător care care vine des pe faza defensivă, te ajută.

Pe cînd Hamroun este în lumea lui. Lui îi place să iasă în evidenţă mereu. Dacă poate bine, dacă nu...Dar, nu-l vezi jucătorul de echipă, să simţi că e acel jucător de echioă, care face parte din primul 11", a mai spus Balint.

Fostul jucător al Stelei a vorbit şi despre Alexandru Tudorie. "Are nevoie de timp. Ştiu că e greu să ceri timp şi răbdare la Steaua. Are calităţi dar trebuie să i se dea încredere. Dacă va juca mai mult, va creşte. Mie îmi place mai mult decît Golubovic. Pentru viitorul Stelei, pentru tot", a adăugat Balint.