STEAUA. Nu-l sperie venirea lui Boldrin: “Nu mă tem de concurenţă!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
13/08/2016, 16:03
STEAUA. Nu-l sperie venirea lui Boldrin: “Nu mă tem de concurenţă!”

STEAUA. Hamroun a fost din nou decisiv pentru roş-albaştrii. Algerianul a marcat primul gol al partidei, în minutul 50, cu un şut din patru metri. Mijlocaşul a precizat că nu se mai gîndeşte la plecarea de la Steaua şi că titlul în Liga 1 este principalul obiectiv al echipei.

“Era foarte important pentru mine să înscriu, dar primordial era ca echipa să cîştige. Sper ca acest gol să fie o încălzire pentru City. Dar cel mai important lucru va fi ca echipa să învinge. Presiunea nu este pe noi. Trebuie să fim foarte concentraţi. Cîştigarea campionatului este principalul obiectiv. Sîntem pregătiţi să jucăm din trei în trei zile. Primul meci este cel mai important, apoi ne vom gîndi şi la meciul cu Dinamo. Cu City vom juca fotbalul pe care îl ştim, trebuie să jucăm cu plăcere.

Pentru moment, am contract cu Steaua, deci nu am ce să discut despre o eventuală plecare. Am dorit să discut cu conducerea, îmi pare rău că au apărut toate acele lucruri în presă. Am vorbit inclusiv cu Tamaş, nu am nici o problemă cu absolut nimeni. Eu vreau să dau sută la sută pentru echipă. Boldrin şi de Amorim sînt jucători foarte buni, vor ajuta echipa. Avem nevoie de cît mai mulţi jucători pentru că jucăm în mai multe competiţii. Nu mă tem de concurenţă, îmi ştiu calităţile. Vom respecta orice decizie va lua antrenorul”, a spus Hamroun.

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×