STEAUA. I-au DECIS viitorul lui Hamroun! PLEACĂ la Al Sadd?

Iuliana Spirache    Mirela Apostol   
in Stiri sportive
21/07/2016, 12:05
STEAUA. I-au DECIS viitorul lui Hamroun! PLEACĂ la Al Sadd? GALERIE FOTO

Update / Gigi Becali, finanţatorul Stelei, a pus stop la transferului. Latifundiarul din Pipera a fost dispus să-i vîndă pe Varela şi Chipciu, dar nu renunţă la Jugurtha Hamroun. “Nu am ajuns oameni de nimic ca să vindem totul pentru bani. Nici pe Hamroun nu-l vînd acum”, a spus Becali.

…………………………

Update / Trupa finanţată de Gigi Becali ar mai putea pierde un jucător important din primul unsprezce. Oficialii formaţiei Al Sadd au venit la Bucureşti pentru a negocia cu Gigi Becali transferul lui Jugurtha Hamroun. Arabii sînt dispuşi să ofere 2.500.000 de euro în schimbul mijlocaşului Stelei.

Deşi Gigi Becali a anunţat că Hamroun este netransferabil şi că nu ar accepta nici 10.000.000 de euro pentru transferul său, site-ul al-sharq.com scrie că arabii speră să ajungă la o înţelegere pentru mijlocaşul Stelei.

Update / Al Sadd îşi doreşte să-l transfere pe Jugurtha Hamroun, iar oficialii echipei sînt pregătiţi să negocieze pentru mutarea algerianului, dar Gigi Becali se opune.

“Nu pleacă Hamroun la Al Sadd. Nici dacă îmi dau 5.000.000 de euro nu mai pleacă Harmoun acum. Nu mai pleacă nici un jucător. Nu mă interesează. Nu am ce discuta la ora asta. Ei pot da şi 10.000.000 de euro”, a spus Becali.

…………………

Update / Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a vorbit despre situaţia în care se află Jugurtha Hamroun.

“Hamroun s-a liniştit! I-am zis că-l dau cu 3 milioane de dolari. Aşa cum le dau eu bani degeaba lui Tade şi Alcenat, aşa îţi respecţi şi tu contractul. Acum trei luni ai vrut 60.000 de euro ca să îşi iei apartamentul din Franţa. Tu mai ai 3 luni din banii ăia, să-ţi achiţi datoria. Arabii dădeau şi 3 milioane de euro pe el, dar s-a apucat el să le spună că îl pot lua şi mai ieftin. Uite că nu vreau să îl dau. Rămîne pînă îşi termină contractul. Dacă faci figuri, vei rata şi transferul şi nici fotbal nu vei mai face”, a spus Becali la un post de televiziune.

……………………….

STEAUA. Jugurtha Hamroun a venit la “roş-albaştri” în vara anului trecut, la iniţiativa lui Mirel Rădoi. Ajuns liber de contract la Steaua, după ce retrogradase cu Oţelul Galaţi, mijlocaşul algerian vrea acum să plece şi face presiuni în acest sens.

STEAUA. Algerianul, la iniţiativa tatălui său, vrea să îşi rupă contractul cu echipa lui Gigi Becali, motivînd că nu este tratat corespunzător de patron pe motiv că este de religie musulmană şi va acţiona la FIFA pentru a putea pleca liber de contract.

STEAUA. „Ei vor să dea două milioane, ăia din Qatar l-au învăţat să forţeze nota, a anunţat că el nu mai vine în cantonament. Respecţi contracul şi cu asta basta. Cum dau eu banii, aşa joacă şi ei pînă în ultima secundă. Nu voia să vină în Olanda, în cantonament. Eu am dat o hîrtie de trei milioane, ei mi-au spus că ar da pînă în trei milioane”, spunea Becali în urmă cu două săptămîni despre Hamroun, care are o ofertă uriaşă, cu un salariu de 40.000 de euro lunar, în timp ce la Steaua cîştigă 8.000 de euro.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×