Sport

STEAUA. Exclusiv: Au bătut palma! Teixeira a acceptat OFERTA lui Gigi

STEAUA. Scandalul a acaparat Petrolul chiar înaintea meciului decisiv cu Steaua, din returul Cupei României, care se va disputa joi, cu începere de la 21:30, pe Arena Naţională. Imaginile...
31.03.2015 | 00:04
STEAUA Exclusiv Au batut palma Teixeira a acceptat OFERTA lui Gigi
ADVERTISEMENT

STEAUA. Scandalul a acaparat Petrolul chiar înaintea meciului decisiv cu Steaua, din returul Cupei României, care se va disputa joi, cu începere de la 21:30, pe Arena Naţională. Imaginile difuzate de wowbiz.ro, de la negocierile pe care Gigi Becali le-a purtat în weekend cu vedeta prahovenilor, Felipe Teixeira, au adus furie în rîndul “lupilor”, atît suporterii, cît şi conducerea echipei punîndu-l la zid pe mijlocaş.

STEAUA. FANATIK.RO aduce, în urma pozelor publicate, informaţii în exclusivitate despre stadiul în care se află negocierile dintre Gigi şi portughez. Deşi s-a lăsat impresia că şi-au dat întîlnire într-un complex comerical, lucrurile nu au fost deloc aşa.

ADVERTISEMENT

DRAMĂ în grupa României! Trei jucători din naţională, în spital! S-a anunţat un DECES!

“Becali l-a văzut pe Teixeira în mall, iar Luţu l-a sunat pe jucător insistent şi, deşi portughezul nu dorea să vină în fază iniţială, a acceptat la insistenţele lui Gigi Becali, că nu stătea foarte mult în libertate. Aşa a acceptat, iar de acolo pînă la negocieri nu a fost decît un pas”, a explicat o sursă din anturajul lui Felipe Teixeira.

Urmaşul lui Sănmărtean şi la bani!

STEAUA. În condiţiile în care cele două părţi au avut mai multe runde de negocieri, actualele tratative au pornit, conform informaţiilor obţinute de FANATIK.RO, de la discuţia întreruptă în urmă cu cîteva luni. “Teixeira, spune-mi cît vrei ca să vii la Steaua! Ştii că te apreciez, vreau să vii şi să califici echipa în grupele Ligii Campionilor”, a fost mesajul cu care lusitanul a fost ademenit.

ADVERTISEMENT

Hagi a RĂBUFNIT după ce fiul său Ianis a fost UMILIT! Decizie FĂRĂ PRECEDENT luată de Rege!

Pînă să ofere un refuz clar, Becali a venit cu o nouă replică. “Vreau să fii urmaşul lui Sănmărtean! Îţi ofer contractul lui!”, a fost oferta concretă a patronului stelist, conform apropiaţilor lui Teixeira.

Răspunsul şoc al lui Teixeira! 

STEAUA. Chiar dacă în iarnă a refuzat negocierile pentru că nu primise salariul lunar pe care îl dorea, oferta din momentul de faţă, 20.000 euro pe lună şi 200.000 euro la semnătură, l-a făcut pe Teixeira să fie mult mai deschis faţă de venirea în Ghencea. Asta chiar dacă, oficial, jucătorul a negat negocierile cu Steaua!!! Acesta le-a transmis apropiaţilor din lotul ploieştenilor că şi-a dat acordul de principiu să vină la campioana României!

ADVERTISEMENT

“Felipe ne-a transmis că îl încîntă oferta financiară şi că îşi doreşte să se ducă la Steaua. Singurul impediment îl reprezintă ofertele venite pe adresa lui din străinătate, însă există o şansă imensă ca Teixeira să îşi pună semnătura pe contractul cu Steaua. Cert e că oferta venită de la Becali este acceptată”, au precizat sursele FANATIK.RO din anturajul jucătorului.

Soarta lui Teixeira, în mîna “Puriului”

STEAUA. “Da?! Interesant! Unde? La masă cu Gigi Becali?! Nu ştiam despre această întîlnire şi, după ce voi verifica, voi lua o decizie”, a fost declaraţia oferită de Mircea Rednic în exclusivitate pentru FANATIK.RO, în momentul în care a fost chestionat pe tema întîlnirii dintre Teixeira şi Gigi Becali. Conform surselor din cadrul lotului prahovean, Rednic s-a gîndit, în primă fază, să îl ţină pe Teixeira pe banca de rezerve pentru meciul de joi, din Cupa României, însă în urma discuţiei purtate cu mijlocaşul de 34 de ani, pare să se fi răzgîndit!

ADVERTISEMENT

“Teixeira i-a transmis antrenorului că vrea să arate pe teren că nu a semnat cu Steaua şi că se gîndeşte doar la Petrolul, însă Rednic decide. O să ia o decizie clară în apropierea meciului, depinde şi de modul în care mijlocaşul se va pregăti”, au precizat sursele FANATIK.RO. Discuţiile din culise au fost confirmate şi de Alexandru Crângu, directorul executiv al Petrolului.

Copos SUFERĂ de o BOALĂ GREA in PUSCARIE!

“Am avut o discuţie cu Felipe Teixeira pe care nu o putem face publică, însă nu e normal ce a făcut. Nu avea voie să se vadă cu Gigi Becali, mai ales că ştia că avea meci cu Steaua peste cîteva zile”, a precizat oficialul “lupilor”.

Fanii au suspendat verdictul! “Vorbim după meci!”

STEAUA. Deşi indignaţi de gestul lui Teixeira, dar şi de negocierile purtate de jucător, fanii prahoveni speră ca fotbalistul portughez să îi califice pe “lupi” în finala Cupei României. “Noi avem încredere în Teixeira, chiar dacă gestul făcut de el ne doare! Şi vine în cel mai prost moment, înaintea unui meci direct şi crucial cu Steaua.

Dacă avea 20 de ani, mai înţelegeam, dar este un fotbalist cu o mare experienţă. Ne repetăm, avem încredere în el, dar să arate că iubeşte clubul pe teren. Altfel, o să vorbim după meci”, au precizat lideri ai galeriei ploieştene.

“Eu sînt jucătorul Petrolului pînă în vară şi îmi respect contractul, deşi nu am primit ofertă de prelungire. Nu am semnat cu nici un alt club din Liga 1!”

Felipe Teixeira, mijlocaş Petrolul

450.000 euro este cota lui Felipe Teixeira conform site-urilor de specialitate

10 goluri a marcat mijlocaşul lusitan pentru Petrolul în actuala ediţie, opt în campionat şi două în tururile preliminare ale Europa League

ADVERTISEMENT