Carousel hot news

Rusescu îl SALVEAZĂ pe Gâlcă! Steaua, lider DETAŞAT în Liga 1

Pe un teren impracticabil, Steaua s-a impus cu 1-0 în faţa Ceahlălului şi s-a distanţat la şapte puncte faţă de ocupanta locului secund, ASA Tîrgu Mureş. Roş-albaştrii au început în...
18.03.2015 | 19:21
Faza de Joc.
ADVERTISEMENT

Pe un teren impracticabil, Steaua s-a impus cu 1-0 în faţa Ceahlălului şi s-a distanţat la şapte puncte faţă de ocupanta locului secund, ASA Tîrgu Mureş. Roş-albaştrii au început în forţă partida, iar Popa şi Chipciu i-au dat primele emoţii lui Calancea. Gheorghiu a fost foarte aproape să deschidă scorul, însă Arlauskis a păstrat egalitatea pe tabelă. Asta pînă în minutul 15, cînd Rusescu a marcat cu un şut de la marginea careului şi a adus liniştea pe banca Stelei. Pînă la final, campioana a căutat în zadar golul despinderii, dar Chipciu, Papp şi Iancu au ratat oportunităţi imense. Ceahlăul a demonstrat mari carenţe în atac, iar defensiva campioanei a fost lipsită de emoţii pînă la ultimul fluier, astfel că Steaua a obţinut o victorie de care avea nevoie ca de aer.

MIN. 54: 0-0 / Ocazie Chipciu

Min. 15: 0-1 / Raul Rusescu a deschis scorul

Min. 8: 0-0 / Gol lui Chipciu este anulat

UPDATE 19:19 Arbitrul a decis ca partida să se amîne cu 15 minute. În aceste momente, zeci de oameni sînt pe teren şi încearcă să îndepărteze zăpada de pe gazon.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Echipa lui Constantin Gâlcă se deplasează la Piatra Neamţ pentru partida cu Ceahlăul, iar victoria este vitală pentru campioana României. ASA Tîrgu Mureş s-a apropiat la patru puncte, iar Steaua nu-şi mai permite nici un pas greşit.

STEAUA. Fotbaliştii campioanei vor avea, din păcate pentru ei, încă un adversar. Terenul de la Piatra Neamţ este acoperit cu zăpadă şi nu există premise că starea sa s-ar îmbunătăţi. În Moldova ninge abundent şi nu este exclus ca partida să se amîne.

ADVERTISEMENT

STEAUA. În cazul în care arbitrul va decide că meciul se poate disputa, terenul va fi, cel mai probabil, impracticabil, iar în avantaj va fi Ceahlăul Piatra Neamţ. Partida este programată să înceapă la 19:30.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri