STEAUA. Iancu e DISPERAT! Transferul său, BLOCAT!

Daniel Vlad    Mircea Dominte   
în Stiri sportive
21/10/2014, 17:44
STEAUA. Iancu e DISPERAT! Transferul său, BLOCAT!

STEAUA. Gabi Iancu a fost dorit în vară cu insistenţă de Al Dhafra, din Emiratele Arabe Unite, însă milionul de euro oferit de arabi nu a mulţumit atunci conducerea Stelei. Între timp, şeicii au continuat să-l monitorizeze pe tînărul atacant, iar oficialii din Ghencea erau dispuşi să-i dea drumul în această iarnă pentru aceeaşi sumă.

STEAUA. Numai că totul a fost dat peste cap de accidentarea pe care Gabriel Iancu a suferit-o la meniscul genunchiului. Operat şi indisponibil timp de minimum trei luni, atacantul va rupe orice legătură cu arabii pînă în momentul în care el îşi va recăpăta forma. Din acest motiv, Gabi Iancu suferă foarte mult conform unor apropiaţi. “Era în formă, juca din ce în ce mai bine şi ajunsese şi căpitan la echipa naţională U21, aşa că îşi dorea şi el foarte mult să prindă un transfer bun! Consideră că e nedrept ce i s-a întîmplat, însă chair dacă acum e cu moralul la pămînt sîntem convinşi că-şi va reveni în cel mai scurt timp şi va afişa o formă şi mai bună!”, au declarat apropiaţii săi pentru FANATIK.RO.

Salariu de patru ori mai mare decît la Steaua!

STEAUA. Supărarea lui Gabi Iancu este justificată, avînd în vedere că iminenţa transferului care s-ar fi concretizat în pauza de iarnă i-ar fi rotunjit şi conturile simţitor. Al Dhafra este doar pe locul 11 în clasament, fără victorie după şase meciuri, motiv pentru care şefii vedeau în Iancu drept jucătorul potrivit pentru deblocarea atacului. Astfel, conducătorii arabilor erau dispuşi să-i ofere un salariu regesc lui Iancu, de peste 40.000 de euro pe lună, adică jumătate de milion pe an! Sumă uriaşă comparativ cu ceea ce cîştigă în Ghencea, adică 10.000 de euro în fiecare lună. 

Închide ×