Stiri sportive

STEAUA. Ţeapă! “Dacă îl dau afară, ne plătesc 500.000 €!”

STEAUA. “Am dat pe Gabi Matei 600.000 de euro. M-am cam păcălit puţin”, a anunţat Gigi Becali în ianuarie 2011, cînd a bătut palma cu Pandurii pentru fundaşul dreapta. Jucătorul a semnat...
21.12.2014 | 00:06
STEAUA Teapa Daca il dau afara ne platesc 500000 E
ADVERTISEMENT

STEAUA. “Am dat pe Gabi Matei 600.000 de euro. M-am cam păcălit puţin”, a anunţat Gigi Becali în ianuarie 2011, cînd a bătut palma cu Pandurii pentru fundaşul dreapta. Jucătorul a semnat un contract pe cinci sezoane cu Steaua, cu un salariu stagional de 72.000 de euro. Patronul Stelei a luat, însă, o “ţeapă” de zile mari. Asta pentru că Matei a jucat 12 meciuri pentru roş-albaştri în trei sezoane şi jumătate. Ba mai mult, a mai şi încasat 252.000 de euro doar din salariu! Motiv pentru care în fiecare pauză competiţională s-a vorbit de cedarea lui Matei. Dar nici o echipă nu s-a arătat interesată de el, iar concedierea sa din Ghencea nici nu a fost luată în discuţie.

FOTBAL:STEAUA BUCURESTI-PANDURII TARGU JIU, LIGA 1 (12.05.2014)

Gigi preferă să-i plătească salariul

STEAUA. FANATIK.RO a aflat motivul pentru care Matei face parte şi acum din lotul Stelei, în condiţiile în care transferul său a fost un eşec total. În cazul în care Gigi Becali l-ar da afară înaintea de expirarea înţelegerii cu gruparea din Ghencea, latifundiarul va fi obligat să achite Pandurilor suma de 500.000 de euro! Clauza conform căreia Steaua ar trebui să plătească despăgubiri Pandurilor dacă lui Matei îi este desfăcut contractul dispare abia în vara lui 2016. Fundaşul dreapta mai are contract cu Steaua încă un an şi jumătate, iar latifundiarul ar mai trebui să-i achite doar 108.000 de euro, practic salariul. Motiv pentru care Gigi îl va suporta pînă atunci pe fotbalist pentru a scăpa de plata celor 500.000 de euro. Matei va pleca atunci liber de contract, iar Pandurii nu se va alege cu nimic.

ADVERTISEMENT

becali-bani

“Dacă Steaua îl dă mîne afară, trebuie să ne achite banii!”

STEAUA. Eugen Pîrvulescu, cel care s-a ocupat de acte în 2011, confirmă informaţia oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. “Dacă lui Matei îi expiră contractul semnat cu Steaua nu mai încasăm nimic. Aşa a fost făcut contractul. Dar dacă Steaua îl dă afară mîine, cei din Ghencea trebuie să ne plătească 500.000 de euro. Există o clauză clară, înţelegerea a fost făcută pe cinci ani. Începînd cu vara lui 2016 nu vom mai avea nici o legătură cu Steaua. Dar dacă îl dau afară pînă atunci, mergem la comisii şi ne judecăm”, a spus preşedintele Pandurilor pentru FANATIK.RO. Şansele ca vreo echipă să-l transfere pe Matei pînă în 2016 sînt minime, astfel că fundaşul îşi va încasa liniştit salariul de la Gigi. Spre disperarea Stelei şi, implicit, a Pandurilor.

parvulescu-660x400

Pamfile l-a acuzat că a tăiat-o

STEAUA. Matei nu a confirmat în Ghencea din cauza deselor accidentări suferite, dar şi a vieţii extrasportive tumultoase. De-a lungul timpului, fundaşul a fost implicat în numeroase scandaluri, care l-au adus pe Gigi Becali la disperare. Anul trecut, şi-a speriat de moarte prietena, pe care a sunat-o în miez de noapte şi ameninţat-o că se sinucide. Aceasta a alertat Poliţia, iar oamenii legii l-au găsit pe Matei beat criţă şi tăiat în jurul cotului. Ulterior, fotbalistul a susţinut că a avut un accident de maşină. În 2012, Matei a fost implicat într-un nou scandal. Mădălina Pamfile, fosta sa iubită, l-a acuzat că a tăiat-o cu un cuţit după o ceartă mai aprigă: “M-a tăiat într-un moment de furie, a fost un gest necugetat”. Cei doi aveau să se despartă în urma incidentului. De asemenea, Matei a mai fost fotografiat de paparazzi în timp ce vomita alături de Nikolic pe străzile Bucureştiului, după ce consumase alcool.

ADVERTISEMENT

61432414-660x360

88.000 de euro este cota lui Matei conform site-ului transfermarkt.de

12 partide a jucat Matei pentru Steaua din 2011 pînă în prezent