STEAUA. Îl laudă pe Stanciu şi face lobby să plece: “Ar fi timpul!”

Mirela Apostol   
in Fotbal intern
04/08/2016, 08:56
STEAUA. Îl laudă pe Stanciu şi face lobby să plece: “Ar fi timpul!”

STEAUA. Basarab Panduru a salutat calificarea vicecampioanei României în play-off-ul Ligii Campionilor şi l-a lăudat pe Nicolae Stanciu, omul care a marcat toate cele trei goluri ale dublei cu Sparta Praga:

“E meritată victoria Stelei, după părerea mea, Steaua a făcut un joc mare, un joc perfect. A fost mai bună din primul pînă în ultimul minut. Steaua a arătat extraordinar după părerea mea, demult n-am mai văzut echipa să joace atât de bine. Pe lîngă faptul că era puternică altădată, acum parcă şi fotbalul a fost de calitate.

Stanciu cred că este unul dintre puţinii jucători care pot să tragă la poartă din afara careului şi cu stîngul şi cu dreptul. Cred că în momentul ăsta a ajuns deja la un nivel înalt, nu ştiu dacă n-ar fi bine pentru el să plece la o echipă în străinătate şi să înceapă să joace altceva”, a spus Panduru.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×