Fotbal intern

STEAUA. Îl salvează Meme? “Vor reveni la sentimente mai bune!”

STEAUA. Campioana a jucat derby-ul cu Rapid fără portarul titular din acest sezon, după ce Giedrius Arlauskis a fost exclus din lot de Gigi Becali, cu numai o zi înaintea partidei. Lituanianul a...
25.02.2015 | 00:05
STEAUA Il salveaza Meme Vor reveni la sentimente mai bune

STEAUA. Campioana a jucat derby-ul cu Rapid fără portarul titular din acest sezon, după ce Giedrius Arlauskis a fost exclus din lot de Gigi Becali, cu numai o zi înaintea partidei. Lituanianul a fost pedepsit de patron pentru că a refuzat să-şi prelungească înţelegerea cu Steaua, scadentă la finalul sezonului. În clipa de faţă, sansele ca goalkeeper-ul să mai apară în primul “11” sînt foarte mici, iar staff-ul din Ghencea îi va acorda încredere între buturi tînărului Cojocaru.

Impresarul lui Arlauskis este optimist

STEAUA. Viitorul lui Arlauskis în Ghencea nu este, deocamdată, bătut în cuie. Contactat de FANATIK.RO, Leonid Istrati, agentul portarului de 27 de ani, a dezvăluit că nu este exclus ca Giedrius să redevină titular. “Momentan, situaţia este neschimbată! Arla se pregăteşte cu echipă şi nu ştie dacă va mai juca într-un meci oficial. Dar am convingerea că, în foarte scurt timp, Steaua va reveni la sentimente mai bune. Este posibil orice!”, a spus, pe un ton misterios, impresarul lui Arlauskis. Întrebat dacă Mihai Stoica, managerul roş-albaştrilor, ar putea interveni, Istrati a declarat scurt: “Ştiu că au o relaţie bună, dar mai multe nu cunosc!”.

STEAUA. ŞOC pentru G LCĂ! Fotbaliştii au petrecut cu Reghe!

A semnat cu Steaua după o discuţie cu managerul

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Mihai Stoica îl susţine, în continuare, pe lituanian, deşi acesta a refuzat prelungirea contractului. De altfel, Meme ar putea fi salvarea portarului şi nu este exclus ca managerul să intervină pe lîngă Gigi Becali, iar lituanianul să redevină titular. Stoica şi Arlauskis au o relaţie deosebită încă din perioada în care cei doi activau la Unirea Urziceni. De altfel, goalkeeper-ul a semnat contractul cu Steaua doar după o discuţie cu managerul. “Vreau, totuşi, să vorbesc şi cu Meme pînă să semnez. Ar fi extraordinar să pot reuşi acest lucru, nu ştiu prin ce modalitate: telefon, vizită…”, preciza, în vară, Arlauskis.

STEAUA. Un stelist celebru atacă: “Au vrut să-l LUCREZE pe Gâlcă”

 “Mi-e dor de el! Este important în viaţa mea!”

STEAUA. Giedrius Arlauskis nu s-a sfiit niciodată să recunoască faptul că foarte multe lucruri din cariera sa i le datorează lui Mihai Stoica. “De Meme mi-e foarte greu să vorbesc, mi-e dor de el foarte tare. El a venit pentru mine în Lituania, unde este un campionat slab. Nici un om normal nu ar fi făcut ce a făcut el. Nimeni nu vine să caute jucători acolo, e un nivel mult prea slab. Este un om foarte important în viaţa mea şi sper să fie eliberat cît mai repede. Eu tot ce ştiu datorez României, aici am învăţat tot”, spunea Arlaukis în luna decembrie a anului trecut.

STEAUA. Arlauskis, ATAC dur! “Becali NU mă lasă să joc!”

 3 ani a ocupat Mihai Stoica funcţia de manager al Unirii Urziceni (2007-2010)

55 de partide a jucat Arlauskis pentru Unirea Urziceni în perioada 2008-2010

29 de partide a jucat Arlauskis pentru Steaua în acest sezon. A primit 21 de goluri

Scandal cu Tamaş şi Bourceanu la petrecerea Stelei! Ce zic jucătorii