STEAUA. Ilfovenii se tem: "Sînt în mare formă acum!"

STEAUA. Trupa lui Laurenţiu Reghecampf va întîlni Concordia Chiajna în etapa a treia a Ligii 1, într-o partidă care se va disputa sîmbătă, de la ora 21:30. Emil Săndoi a prefaţat confruntarea cu echipa vicecampioană şi i-a felicitat pe stelişti pentru calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor.

”Pentru fiecare dintre fotbaliştii noştri un joc cu Steaua este o provocare. Steaua este cea mai titrată echipă din fotbalul românesc şi cea mai în formă acum. Cu toate acestea noi sperăm să avem un rezultat bun.

În privinţa lotului sînt cîteva probleme. Marian Cristescu şi Bărboianu sînt accidentaţi, iar Grădinaru este suspendat. Au mai plecat, pe de altă parte, şase jucători din lotul nostru la finalul anului trecut, dar cu toate acestea noi dorim să facem un joc bun aşa cum l-am arătat împotriva Stelei în finala Cupei Ligii.

Vreau să felicit Steaua pentru calificare. Fotbalul românesc avea nevoie de un rezultat bun. Eu ţin pumnii tuturor echipelor româneşti în competiţiile internaţionale. Steaua a avut timp suficient să se refacă după meciul cu Sparta Praga, iar acum are un moral bun, este plină de elan, Steaua este echipa pe val.

Îmi aduc aminte cînd eram jucător şi apoi antrenor, aşteptam meciurile cu Steaua pentru că aveam mereu stadioanele pline, fie cu suporterii echipei noastre, fie cu fanii adversarilor”, a spus Săndoi.