ADVERTISEMENT
Cele mai citite

STEAUA. Se revoltă: “Sîntem trataţi ca nişte SCLAVI!”

STEAUA. Alex Bourceanu a vorbit despre problemele pe care le întîmplină fotbaliştii români care evoluează în Liga 1. Acesta îşi doreşte ca patronii cluburilor de fotbal să înţeleagă că...
Autor: Iuliana Spirache | 08.01.2015 | 19:22
STEAUA. Se revoltă:

STEAUA. Alex Bourceanu a vorbit despre problemele pe care le întîmplină fotbaliştii români care evoluează în Liga 1. Acesta îşi doreşte ca patronii cluburilor de fotbal să înţeleagă că jucătorii trebuie să aibă un cuvînt de supus.

ADVERTISEMENT

“Din păcate, sîntem obligaţi de multe ori să facem compromisuri, să acceptăm lucruri care nu ne convin. Cred că în următorii ani, o dată cu schimbarea mentalităţii, a culturii, jucătorii români nu vor mai fi consideraţi doar sclavi, e o chestie pe care am trăit-o şi eu. . În momentul acela, patronii, cei care se implică în fotbal, preşedinţii vor înţelege că şi jucătorii trebuie să aibă un punct de vedere. Sper ca acel moment să fie cît mai curînd. Nu ştiu dacă noi îl vom prinde, dar sper ca asta să se întîmple cît mai repede, pentru ca generaţiile viitoare să nu mai facă lucruri umilitoare. Mentalitatea românească este aceea că fotbalistul român trebuie să joace de frică”, a spus Alex Bourceanu pentru revista dedicată galei AFAN.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!