Sport

STEAUA. EXCLUSIV. Transferul lui Tudorie, BLOCAT! “Nu mai VREA”

STEAUA. UPDATE 17:12 19.06. / FANATIK.RO oferă ultimele amănunte de moment din cazul transferului gălăţeanului Tudorie. După ce jucătorul şi Gigi Becali au căzut de acord ca Tudorie să joace...
20.06.2015 | 00:00
STEAUA EXCLUSIV Transferul lui Tudorie BLOCAT Nu mai VREA

STEAUA. UPDATE 17:12 19.06. / FANATIK.RO oferă ultimele amănunte de moment din cazul transferului gălăţeanului Tudorie. După ce jucătorul şi Gigi Becali au căzut de acord ca Tudorie să joace pentru următoarele patru sezoane în tricoul campioanei, salariul în primul an fiind de 5000 euro, negocierile dintre Steaua şi Oţelul au intrat în impas!

STEAUA. Conform surselor FANATIK.RO, Gigi Becali nu mai doreşte să ofere procentele de 20% pe care le stabilise în primă fază cu oficialii Oţelului.

OFICIAL! TRANSFERUL A FOST FĂCUT DE STEAUA! VEZI CUM ARATĂ FOTBALISTUL ÎN TRICOUL CAMPIOANEI!

“Patronul Stelei l-a sunat pe Argăseală în timp ce acesta se afla la negocieri şi i-a transmis că nu mai doreşte să ofere nici un procent dintr-o vînzare ulterioară. A oferit doar 200.000 euro, bani cu care Oţelul nu este de acord. Sperăm că este doar un blocaj de moment, deşi nici o parte implicată nu doreşte să cedeze”, au precizat sursele autorizate FANATIK.RO.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

STEAUA. UPDATE Ora 12:20. Gigi Becali a mai reuşit un transfer în această dimineaţă. FANATIK.RO a aflat că Steaua s-a înţeles  cu Oţelul pentru Alexandru Tudorie.

TRANSFER BOMBĂ LA STEAUA: ANUNŢ OFICIAL DESPRE REVENIREA LUI KEŞERU!

 

STEAUA. Galaţiul va primi 150.000 de euro şi 20 la sută dintr-un eventual transfer al vîrfului de 19 ani. Sursele FANATIK.RO dezvăluie că la această oră se fac actele pentru transfer.

PRIMUL MECI AL LUI MIREL RADOI LA STEAUA!!! GATA!!! DEBUTEAZA!! CAND ARE LOC JOCUL!!!

Omul care le-a adus titlul

STEAUA. Alexandru Tudorie este omul care i-a adus Stelei trofeul cu numărul 26 în vitrină, după ce a reuşit golul egalizator al Oţelului în partida cu ASA Târgu Mureş. Ardelenii erau atunci foarte aproape de o performanţă istorică, după ce devansase liderul Steaua, şi putea deveni prima echipă nou-promovată care cucereşte campionatul. Tudorie a fost cel care le-a curmat visele mureşenilor, după ce l-a învins pe Stăncioiu şi a dus trofeul în curtea echipei care avea să îl transfere.

LOVITURĂ! STEAUA ÎŞI FACE O NOUĂ ECHIPĂ!

STEAUA. De echipa din Ghencea se mai leagă încă un episod important din cariera lui Tudorie. Primul gol marcat de tînărul atacant în Liga 1 a fost chiar în poarta Stelei, pe cînd avea doar 17 ani. Fostul jucător al Oţelului a jucat în 24 de partide în acest sezon în tricoul gălăţenilor şi a marcat patru goluri, iar acum s-a transferat la echipa la care visa să ajungă: “Acum 10 ani îl urmăream la TV pe Rădoi, cînd juca alături de Steaua în cupele europene, şi imi imaginam că voi ajunge şi eu la un astfel de nivel”.

500.000 de euro este cota de piaţă a lui Tudorie, conform transfermarkt

–––––––––––––––––––

STEAUA. Alexandru Tudorie, “călăul” celor de la ASA Târgu Mureş în ultima etapă din campionat, a vorbit despre transferul său în Ghencea. Tînărul atacant aşteaptă să se concretizeze mutarea pentru a se alătura “roş-albaştrilor”.

“Orice jucător din Liga 1 îşi doreşte să joace la Steaua, şi mai mult, în Liga Campionilor. Încă nu am semnat, aştept să se concretizeze tot şi după pot vorbi.

MUNIRU LA STEAUA!!! GIGI CONFIRMA!!! PRIMA REACTIE A FOTBALISTULUI!!!!

Am văzut jucători de mare calitate în Germania, din două atingeri te luau cu fulgi cu tot, iar asta este un atuu pentru mine. Nu este o foarte mare diferenţă faţă de Steaua, echipa asta practică cel mai bun fotbal din România.”

“Viitorul sezon va fi mai frumos, a fost o idee bună să se joace în sistem de play-off şi play-out. Rădoi este un exemplu pentru toţi fotbalişti din România, cred că va fi şi un antrenor de succes”, a spus Tudorie la Sport.ro.

SUPER TRANSFER PENTRU STEAUA! GIGI A LUAT UN ATACANT EXCELENT!