Steaua. Teixeira a revenit în ţară! Ce spune de oferta lui Becali

UPDATE. Felipe Teixeira a revenit în România după vacanţă şi a vorbit despre posibilitatea de a ajunge la Steaua:

"Am fost în vacanţă, nu prea am citit ce s-a vorbit, dar vedem ce se întîmplă. Acum am ajuns. Mîine, poimîine o să mă întîlnesc cu conducerea şi să vorbim. Sînt sub contract cu Astra şi dacă altcineva mă vrea trebuie să ajungă la un acord cu Astra", a spus Teixeira.

UPDATE. Dani Coman a recunoscut că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru a-i transfera încă din această iarnă pe Junior Morais şi pe Teixeira. Oficialul Astrei spune însă că suma înaintată de patronul Stelei nu poate fi acceptată de clubul la care lucrează.

"Este adevărat că Gigi Becali a făcut o ofertă pentru Junior şi pentru Teixeira. Oferta este mai mică de 300.000 de euro, că am văzut că a mai apărut prin presă această sumă. Nu avem cum să acceptăm aşa ceva. Vorbim de doi jucători foarte importanţi, foarte buni, chiar dacă sînt în ultimele 6 luni de contract. Păi dacă vezi cum se pregăteşte Teixeira la 36 de ani, venind cu o oră mai devreme la antrenamente, nu ai cum să faci o asemenea ofertă. Cu Junior nu am vorbit încă, o voi face în cantonament şi mi-aş dori să continue la Astra şi din vară. O să vedem", a declarat Coman.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

UPDATE. Junior Morais a semnat cu Steaua Bucureşti, iar Gigi Becali, finanţatorul vicecampioanei României, a dezvăluit că oficialii Astrei doresc să-i facă probleme fundaşului brazilian şi ameninţă că va merge la comisii.

"Morais a semnat! Ăia de la Astra îi pun probleme. Nu înţeleg că nu mai merg şmecheriile cu jucătorii. I-au pus o clauză că dacă mai aduagă cîte 500 de euro la salariu, atunci se prelungeşte automat contractul. Sînt nişte chestii ăe care nu le înţelegi, cu zi penal, abuz de încredere. Ei cred că pot să îl păcălească. Îmi pare rău că face asta Dani Coman. El a fost fotbalist şi face aşa...Ei cred că merge aşa toată viaţa...cu înşelăciune. Morais a semnat cu Steaua din vară, dar ei spun că nu, că au o clauză de prelungire. Mi-au cerut 500.000 de euro şi le-am zis că le dau 200.000. Acum 6 luni le-am oferit 300.000 de euro pentru el, dar nu a vrut băiatul să vină. O să mergem la comisii ca să vadă că nu e corect cum fac ei. Nu e frumos", a spus Gigi Becali.

UPDATE. Dani Coman, preşedintele Astrei, a reacţionat după ce Junior Morais a anunţat că a semnat cu rivala Steaua un contract ce va intra în vigoare din vară, cînd i se termină actuala înţelegere cu formaţia giurgiuveană.

"Deocamdată Junior e sub contract cu noi. S-a prezentat şi la antrenament. Noi ne dorim să rămână mulţi ani la Astra. Este poate cel mai bun fundaş stînga din ţară. Vom vedea ce va fi, fiecare plăteşte în viaţă pentru greşelile făcute.

Eu n-am văzut niciun contract al lui Morais cu Steaua la Ligă. Dacă va fi, vom vedea. El e sub contract cu noi, am încercat să-l motivăm cît putem noi de bine. Dacă el îşi doreşte să plece, fiecare e liber să decidă pentru viaţa lui", a spus Dani Coman.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

STEAUA. Junior Morais a confirmat transferul la echipa lui Gigi Becali, după ce patronul roş-albaştrilor a făcut publică mutarea vineri.

"E adevărat, ne-am înţeles şi am semnat cu Steaua. Da, din vară sînt jucătorul lor. Aştept acum să vedem ce se va întîmpla. Eu merg la Astra acum să-mi fac treaba pînă la vară şi apoi mergem mai departe. Sînt de mulţi ani în România, îmi place aici, şi Steaua e bine pentru mine şi familia mea. Nu am discutat cu Alibec!", a spus Morais.

"Steaua este o echipa mare, a avut nişte probleme că nu s-a calificat în Champions League şi nu a luat titlul, dar mereu caută jucători foarte buni. Nu i-am spus lui Marius Şumudică de această decizie! Şi el a fost fotbalist şi ştie cum se întîmplă", a mai declarat fundaşul stînga.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
18:30Telekom Sport 2
Campionatul Mondial de Handbal. România - Cehia
1 EUR4.6315 lei-0,0012
1 USD3.9449 lei+0,0122
1 XAU158.0497 lei-0,6933