STEAUA-DINAMO. Golubovic s-a OPERAT! Cît lipseşte Toşca

Adrian Dumitru   
in Stiri sportive
19/08/2016, 12:50
STEAUA-DINAMO. Golubovic s-a OPERAT! Cît lipseşte Toşca

UPDATE 19.08 12:49 / Golubovic s-a operat în cursul zilei de vineri la Spitalul Clinic de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială Bucureşti. Operaţia s-a desfăşurat fără incidente, iar perioada de recuperare estimată este de 30 de zile. Atacantul a suferit în partida cu Manchester City o fractură disjuncţie de malar drept.

Pe lîngă vîrful Stelei, Reghecampf trebuie să găsească soluţii şi pentru absenţele lui Mihai Pintilii şi Alin Toşca. Ultimul, diagnosticat cu o fractură de falangă distală a halucelui stîng, urmează să reintre în teren peste trei săptămîni, în timp ce Pintilii urmează să stea pe bară 4 luni, operîndu-se în cursul zilei de joi pentru o avulsie de tendon al muşchiului drept femural.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

UPDATE 18.08 15:23 / STEAUA. Problemele continuă pentru Laurenţiu Reghecampf, care nu poate alinia cea mai bună formulă de start la meciul cu Dinamo.

STEAUA. Dezastrul de pe teren la meciul cu Manchester City s-a mutat şi la infirmieria Stelei. Acolo unde, după eliminarea lui Toşca din planurile tehnicianului stelist, a venit rîndul lui Golubovic.

Conform surselor FANATIK.RO, atacantul nu poate să revină pe teren în mai puţin de zece zile, acesta urmînd să se opereze în cursul zilei de vineri  la ochiul drept. Astfel, Golubovic o să rateze atît derby-ul cu Dinamo, cît şi returul cu Manchester City.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

STEAUA. Laurenţiu Reghecampf admite că jucătorii săi sînt decăzuţi din punct de vedere moral după eşecul usturător cu Manchester City.

STEAUA. Tehnicianul vicecampioanei afirmă că lipsa soluţiilor din teren face imposibilă o tentativă de reîntoarcere a rezultatului înregistrat pe Naţional Arena.

“Rezultatul nu ne ajută să avem speranţe pentru retur. Este foarte greu de întors rezultatul la Manchester. Nu avem prea multe soluţii momentan. Ne aşteptam la un rezultat pozitiv, ne-a afectat acest rezultat. Sper să facem un meci bun şi să cîştigăm cu Dinamo”, a declarat Reghecampf

STEAUA. Reghe a oferit detalii despre starea de sănătate a lui Golubovic, care a jucat cu ochiul drept umflat după un contact mai dur la un duel aerian.

“Golubovic are o fisură piramidală, cred că o să i se facă o mască. Sper să nu aibă nevoie de operaţie, o să aflăm în cursul zilei de miercuri”.

Ştirea MOMENTULUI

Gigi Becali vrea ca FCSB să o copieze pe CFR Cluj. “Aşa se câştigă campionatul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×