Sport

STEAUA. Gloriile sînt anti-Rădoi: “Antrenor? Nu, finul patronului!”

STEAUA. Fostul atacant al roş-albaştrilor, Marcel Răducanu, este de părere că FRF va crea un precedent periculos dacă îi va permite lui Mirel Rădoi să ia loc pe banca tehnică începînd din...
28.06.2015 | 00:02
STEAUA Gloriile sint antiRadoi Antrenor Nu finul patronului

STEAUA. Fostul atacant al roş-albaştrilor, Marcel Răducanu, este de părere că FRF va crea un precedent periculos dacă îi va permite lui Mirel Rădoi să ia loc pe banca tehnică începînd din noul sezon, deşi nu are nici licenţă de antrenor.

STEAUA. Marcel Răducanu se înscrie şi el pe lista contestatarilor lui Mirel Rădoi, după ce Ionel Ganea, Bogdan Stelea şi Gabi Balint au criticat varianta ca FRF să îi permită fostului căpitan al clubului din Ghencea să îşi conducă echipa de pe banca tehnică începînd cu noul sezon deşi nu are o licenţă de antrenor. Stabilit în Germania, unul dintre cei mai buni atacanţi pe care roş-albaştrii i-au avut în decursul istoriei a mărturisit că finul lui Gigi Becali ar fi trebuit să respingă din start propunerea venită de la naşul său.

ANUNTUL DE ULTIMA ORA!!! UNDE VEZI MECIURILE AMICALE ALE STELEI!!!

“Ne facem de rîs! Acum oricine o să ceară să stea pe bancă”

STEAUA. Nu-l cunosc personal pe acest băiat. Nu am nimic cu el, dar vă asigur că dacă îndrăznea să facă acest lucru în Germania atunci era condamnat din start de toată lumea. Nu poţi să conduci o echipă de fotbal de pe bancă dacă nu ai licenţa de antrenor. Asta trebuia să înţeleagă Mirel singur, nu să stea să vadă că oamenii care au licenţă de antrenori îi contestă dreptul respectiv. O să vedeţi că el o să aibă mari probleme la începutul acestei meserii, cu toate că am auzit că în vestiarul Stelei a fost unul dintre cei mai respectaţi căpitani pe care echipa i-a avut în decursul anilor”, şi-a început discursul Răducanu.

Transferul ZILEI în Liga 1 vine din Spania!!!

“O să vedeţi în ce mare belea o să se bage băiatul ăsta”

STEAUA. În continuare, Marcel Răducanu a declarat. “Eu îi urez multă baftă lui Rădoi, dar o să vedeţi în ce mare belea o să se bage băiatul asta. Ori reuşeşte, iar lumea o să-l ridice pe braţe, ori va suferi un eşec usturător încă de la început în această meserie, iar lumea o să îi strige că a ajuns în această funcţie la Steaua doar că este finul lui Gigi Becali. După părerea mea, Mirel va avea probleme profesionale încă de la început. Chiar dacă el a fost mare fotbaist, la şcoala de antrenori faci lecţii de oratorie ca să îţi dai drumul la discursurile pe care le ai în faţa jucătorilor, iar Mirel nu a făcut lucrul acesta pînă acum. La şcoala de antrenori faci ore de pedagogie, iar el nu a făcut aşa ceva pînă acum. Sînt multe lucruri pe care Mirel nu le-a făcut pentru că nici nu a început şcoala. După părerea mea, era mult mai bine dacă o lua mult mai de jos. Nu poţi să antrenezi o asemenea echipă chiar atît de repede”.

STEAUA. Exclusiv. Lovitura VERII! Varela, MEGA OFERTĂ din La Liga!

“Lui Apolzan o să îi ceară şi portarul de la stadion să stea pe bancă”

STEAUA. Răducanu a ţinut să îi transmită un mesaj şi lui Dan Apolzan, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF. “Domnul Apolzan trebuie să înţeleagă că România face eforturi mari pe toate planurile ca să fie respectată în lumea asta, iar dacă dînsul are reguli la şcoala de la FRF, atunci acestea trebuie respectate, indiferent dacă te cheamă Marcel Răducanu sau Mirel Rădoi. Dacă o să îi permită acestui fost mare fotbalist al Stelei să stea pe bancă, atunci să nu se mire dacă într-o zi portarul de la stadion o să vrea să fie şi el antrenor la o echipă şi o să-i ceară să fie lăsat să stea pe bancă şi să conducă o echipă de fotbal”, a încheiat Răducanu.

229 de meciuri a jucat Marcel Răducanu pentru Steaua

95 de goluri a marcat Rădoi pentru Steaua

 

 

 

Tags: