Carousel hot news

STEAUA. Încă un premiu pentru “Magician”! Va deveni cetăţean de onoare

STEAUA. Evoluţiile bune din ultima perioadă în tricoul Stelei, dar şi al echipei naţionale, i-au făcut pe oficialii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud să-i confere lui Lucian Sănmărtean...
15.12.2014 | 08:17
STEAUA. Încă un premiu pentru “Magician”! Va deveni cetăţean de onoare
ADVERTISEMENT

STEAUA. Evoluţiile bune din ultima perioadă în tricoul Stelei, dar şi al echipei naţionale, i-au făcut pe oficialii Consiliului Judeţean Bistriţa-Năsăud să-i confere lui Lucian Sănmărtean titlul de Cetăţean de Onoare al judeţului. Gala de decernare va avea loc după şedinţa de pe 14 decembrie şi se va face într-un cadru festiv cinci zile mai tîrziu, de la ora 12:00. Sînmărtean a fost propus de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret Bistriţa-Năsăud, “pentru meritele deosebite în promovarea fotbalului românesc pe plan naţional şi european”. “Am încercat şi vom încerca să acordăm aceste titluri unor personalităţi care au adus anumită plus valoare judeţului, care sînt recunoscute de către comunitate şi care merită din plin această distincţie”, a declarat preşedintele CJ, Radu Moldovan, conform Gazetei Sporturilor.

STEAUA. Totuşi, persoanele care vor primi titlul de Cetăţean de Onoare nu vor primi şi recompense în bani sau alte bunuri materiale de valoare.

ADVERTISEMENT

P: Înregistreaza-te acum la Sportingbet si primesti un Free Bet de 400 lei!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 850. 32 pagini + CD. Doar 10 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri